Meni nakon 2 godine crko CD changer... nakon par pjesama laser traži sljedeću pjesmu al ju "nemože" naći... stalno vrti na prazno...
Mislim da je najbolje kupovat u komponentama...![]()
Meni nakon 2 godine crko CD changer... nakon par pjesama laser traži sljedeću pjesmu al ju "nemože" naći... stalno vrti na prazno...
Mislim da je najbolje kupovat u komponentama...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zgodna mrcina
A da ti malo ne forsiraš bass pa pojačalo rikava
ili
loše spajanje žica ju može zaklati!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
E to je ta pilaa ne znam, poslo sam mail onima, pa cu vidjet sta ce rec
![]()
Ako je linija ispravna, pogotovo ovakva koja dolazi kao 'komplet', a ne svaka komponenta posebno, mora podnijeti 'forsiranje' baseva, odnosno ona je tako napravljena da zvučnici moraju podnijeti ono što pojačalo isporuči.Izvorno postao Vuki
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
Radi, upalio se
kako udara![]()
i kaj je bilo???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a cini se da se ne pali dok se ne ugrije, pa sam ju ja "malo" testirao, i upalio se ventilator![]()
Bookmarks