Jednostavno, furaj na servis!
Oprostite ako nisam na dobrom mjestu postavio pitanje ali evo:
Imam problem sa sonyevom linijom MHC-RG475S![]()
Ventilator se nece ukljucit, evo, linija tek kupljena, i vec mi se ugasila jedanput vald zbog pregrijavanja.
Dal mozda tko zna dal ce se ventilator kasnije ukljuciti ili je pokvaren.
Pozdrav!!
Jednostavno, furaj na servis!
Bom Chicka WahWah
Da, al garanciju nisam jos dobio, za par dana cu je dobit :throw:
Cekaj garanciju, a onda u servis. Bolje nemoj nista sam raditi jer ti mozda vise nece htjeti prihvatiti tu garanciju.
Ne znam, radi sve kako treba (osim ventilatora) i uopce se ne grije bas previse, mozda ce se kasnije upalit kad se zagrije, a i danas mi se opet ugasila jer je doslo do kontakta zica na zvucnicima.
Uglavnom, poslat cu mail nekom, da vidim sta bi to moglo biti.
Pozdrav!!
U Zagrebu ti je Silnica ovlaštena za servis Sonyjevih uređaja...pošto vidim da ti nije baš blizu, pošalji im mail s opisom kvara...kroz dan-dva će ti sigurno odgovoriti jer su meni dosad odgovorili na sva pitanja...ono, barem da okvirno znaš kaj bi to moglo biti![]()
Bom Chicka WahWah
Meni nakon 2 godine crko CD changer... nakon par pjesama laser traži sljedeću pjesmu al ju "nemože" naći... stalno vrti na prazno...
Mislim da je najbolje kupovat u komponentama...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zgodna mrcina
A da ti malo ne forsiraš bass pa pojačalo rikava
ili
loše spajanje žica ju može zaklati!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
E to je ta pilaa ne znam, poslo sam mail onima, pa cu vidjet sta ce rec
![]()
Ako je linija ispravna, pogotovo ovakva koja dolazi kao 'komplet', a ne svaka komponenta posebno, mora podnijeti 'forsiranje' baseva, odnosno ona je tako napravljena da zvučnici moraju podnijeti ono što pojačalo isporuči.Izvorno postao Vuki
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
Radi, upalio se
kako udara![]()
i kaj je bilo???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a cini se da se ne pali dok se ne ugrije, pa sam ju ja "malo" testirao, i upalio se ventilator![]()
Bookmarks