mirko je car, makar me nazivciro borbom protiv hunta...izgubio sam dosta para zbog te njegove bahate borbe... ima kakva stranica od kud skidate filmice s borbama? najvise me zanima od fjodora,minotaura,mirka,i bijeloruski red scorpion ignjašova..
mirko je car, makar me nazivciro borbom protiv hunta...izgubio sam dosta para zbog te njegove bahate borbe... ima kakva stranica od kud skidate filmice s borbama? najvise me zanima od fjodora,minotaura,mirka,i bijeloruski red scorpion ignjašova..
bio nekad oglas...
ne znam dal ste čuli, ali mirko se najvjerojatnije neće boriti u sljedećem krugu jer mu je napukla neka kost kod zgloba
rekao je da bi stvarno želio ući ponovno u ring s fedorom i dati će sve od sebe da mu ta ozljeda zacijeli tako da se može normalno boriti
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gdje si to pročito,ja sam na indexu prije nekoliko sati čito da če usprkos ozljedi nastupit u drugom krugu.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=316895
i ja sam to pročitao. gdje si ti pročitao da se neće borit??Izvorno postao sodom
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ma to sam čuo prije par dana
al ja bi rađe da izostane ovaj krug i pričeka sljedeću godinu nego da se sad bori ozlijeđen i nespreman i još više se ozlijedi
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
fedor se nece boriti u drugom krugu, nije mu jos kost zarasla
Bookmarks