-
![]()
slika govori tisuću rijeći![]()
-
![]()
slika govori tisuću rijeći![]()
pa dobro nije baš ovaj "punk" isto što i hunt.dali je stvarno u formi čemo tek vidjet u sljedečim borbama.
Potpisujem. Tu zaista nije bilo dvojbe hoce li mirko pobjediti.Izvorno postao sodom
Al opet... tipa ima (nabijen je) i sigurno je trenirao, i nije mu prvi meč... a ovaj ga je nalupao ko beba zvečku![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mirko je legenda!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj punk je jedan od najiskusniji boraca pridea,sa preko 60 borbu u ultimate fighteu.i gledao sam ga u dr. borbama i tip je stvarno dobar,atraktivan, pa s obzirom na mirkovo stanje iz prošlih borbi mislio sam da bi moglo biti problema. Čim je ušao u ring razuvjerio me,onaj pogled mi govori da ima nade...odmah je krenuo prema naprijed i odlučio to završiti,samo da takav pristup ima u svakoj borbi...bravo mirko...
ne trebamo svakog borca kojeg mirko dobi popljuvat,pa kao mirko je dobio jer je tip loš,nema loših boraca ,samo boljih...čim je odabran da bude među 14 naj to govori nešto(ma da samim time što je japanac je žiriju olakšalo izbor)
shorty mu donosi nesrecuAli wild boys mu je pobjednicka pjesma dobro vise manje haha
baš smo to komentirali nakon meča...Izvorno postao Igor_zgb
ma bravo mirko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ludilo!!!!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
http://www.megaupload.com/?d=5K984ATV
evo i meča..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Jel znas mozda gdje ima na netu danasnje borbe minotaura i hunta?Izvorno postao Bronth
A šta da kažem.... drkao sam po satelitskoj da nađem jebenu borbu, i na kraju nisam našao. No nije mi krivo jer baš nisam ima ni šta snimiti! LoooL
Svaka mu dala! (da nema ženu, naravno!) No ovo mu je bilo zagrijavanje...
Najbolje mi je kad je tip počeo teturat po ringu i rušit se kao da je teški alkoholičar! Ja sam se skoro popišao od smijeha!mada mu ne bi bio u koži :throw:
ako nađem javim ti..Izvorno postao SEGA
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks