Onda otiđi direktno na stranicu i tamo skiniIzvorno postao vedran/st
Onda otiđi direktno na stranicu i tamo skiniIzvorno postao vedran/st
mile,s čime je n93 napravila revoluciju da bi ti dao 6k kuna za nju?
Pa nisam rekao da je napravila revoluciju, možda više jedan korak u evoluciji, a to je da sad mogu bacit svoju video kameru, mogu bacit i stari fotič, mogu bacit i ženu
VGA video s 30 fps-a je dovoljan razlog. U kombinaciji s drugim novotarijama, jednostavno sam zacrtao da će mi to biti slijedeči mob, makar se morao prostituirati
Pa onda optički zum, nije velik, ali čovjeka veseli, mislim sve e svemu, mob kad izađe biće jedini takve vrste na tržištu, i bez konkurencije slijedećih 8-10 mjeseci. Za razliku od N80 koji je bezobrazno skup za ono što nudi.
N93 mi je stvarno velik. Ko da izlazim na ulicu s malo manjom verzijom laptopa. Moje mišljenje, ne dajte se uvrijediti ili sl. oni koji gaje simpatije prema ovom mobu.
Novosti koje donosi pozdravljam, ali mi, bar mislim tako, neće biti presudan faktor za kupnju.
istina sve je to fino...ali je veči neg moj w900 za 10 cm i teži za 50 grama...i ja mislim da mi je to malo previšemali neću suditi dok ga ne primim u ruku,ali 6k kuna neću dati ziher![]()
Ja sam od N90 lani odustao zbog veličine koju funkcionalnost nije opravdavala. Ovdje je stvar drugačija, ista veličina a masu više toga. jebi ga ipak će biti godinu dana razlike, a ja se osjećam jednako mladkao i lani
Pa evo, ja bih radije uzeo N80 i nadam se da cu je dobiti nego N93. Velicina moba mi nije vazna (imao sam 3650Izvorno postao Drug Mile
) ali mislim da je N93 prevelika i nije mi toliko vazno sto nudi nesto vise od N80.
Nudi puno vise, neuporedivo bolji hardver u svakom pogledu, od camere, preko tipkovnice, skrina, baterije pa sve do onog sta se krije unutra, novog Omapa sa brzim procesorom, 3D hardverska akcelaricija and so long?
Sve to uz superiorne softverske mogucnosti osobito u camera dijelu cini endevedesettricu nedostiznim mob za sve ostale is S60 serije pa i sire !!!!
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Ali, evo baš sam skinuo i pogledao video snimljen s N93 (VGA 30fps) i mogu reć da nisam baš oduševljen. Znam da je ovo prototip, treba sačekati finalnu verziju, ali ovaj mi baš ne ulijeva nadu. Mislim, ne samo da je daleko je od "DVD-like", nego mi se čini da nije ni blizu 30 fps
DVD like trebas opcenito uzesti sa skepsom, mislim VGA sa 30 fps jew minimum minimuma da bi se nesto deklariralo ka DVD like, hocu reci da je prosjecvan DVD kvaliteta daleko od ovog sto je prezentirano ovim modelom al se deklarirane vrijednosti ipak uklapaju u DVD standard.
S druge strane haj da pogledamo na sve to skupa sa drugog stavnovista, daj mi link na video puknut mobo koji izgleda bolje od ovog, OK to bi bilo previse al daj mi mi sample koji izgleda upola tako dobro!?
Naravno u cijelu pricu ulazi i cinjenica da je to ipak proto verzija a bazirano na napretku koji je ostvarila N osamdesetka od prota do finalnog primjerka ja sam poprilicno optimistican.
Ono sta me vise zabrinjava i sta sam vidia nas nekim drugim sampleovima je jako los zooming algoritam (govori o digitalnom zumu naravno) i problem koji stvara samom recorderu.
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Ja ga neću kupiti iz jednog jedinog razloga: NEMAM NOVACA
a i nije mi baš svakidašnje da klinjo nosi mobitel od 1500KM, al ne kažem da nebih volio ovo priskrbiti
![]()
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
evo kume sve sredeni moran priznat da san se i ja totalno zagrija za N93Izvorno postao Drug Mile
i uopce mi ne smeta sta je velika kad pogledam funkcionalnost tog moba nenadjebiv je!!![]()
Meni osobno mob je ruzan. Imam dojam da Nokia ne zna napraviti preklobni mob prihvatljivog dizajna. Da ne spominjem cijenu!
Pozdrav svima
a n94 će biti još bolja...ja čekam tog![]()
Normalno da će bit. Ja samo kažem da je razlika između N80 i N93 ogromna, a razlika u cijeni će biti manja, tako da N93 vrijedi razlike u cijeni u odnosu na N80. A razlika u datumu izlaska - par mjeseci.
Evo i kamera test, na ruskom.
http://mobile-review.com/review/nokia-n93-cam.shtml
Bookmarks