n73 je nesto drugo(i meni je zapao za oko),ali ovdje pricamo o n93.
Ja necu nist previse komentirat na ovo sve, nakon kaj sam pogledo one filmice i reviewove mislim da se opce necu niti najmanje dvoumit koji mi je sljedeci)) .
N73 skoro pa sigurno (jedino ak u meduvremenu ne izade neke bolje, a da je cijenom tu negdi ko N73)....Kak je Drug Mile reko, bit ce moj pa makar morao u prostituirat)))
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
n73 je nesto drugo(i meni je zapao za oko),ali ovdje pricamo o n93.
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Evo konačno i camera review na engleskom
http://www.mobile-review.com/review/...3-cam-en.shtml
E, ovo je već impresivno... Slike su breath-taking obzirom da se ipak radi u mobitelu... Kolika će samo cijena bit tom čudu...
Brat bratu, između 6000 i 7000 kn u Mobisu.
camera mu je vrhunska,a znate i sami da se luksuz i placa
Lijepo Eldar kaže, ovo je hibridni uređaj, ograničene serije, za ciljanu publiku, probni balon za nove tehnologije koje će se u narednom periodu ugrađivati u manje modele s masovnijom proizvodnjom. Uređaj pionir, uostalom kao i 7650, kao i N90. Ja još nisam siguran hoće li ovo bit moj slijedeći mob (demotivirao me Video, koji nije bio na razini mog megalomanskog očekivanja) , čekaću review finalne verzije, a do tad 'ko živ, 'ko mrtav.
dobro druze mile tvoja ocekivanja sto se tice videa su stvarno prevelika cak ni velika nokia to nemoze ispunit
kume imali kakvih znakova o N93 oce li skoroIzvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks