Još jedno glupo pitanje...Primjetio sam da je dostupno samo u zgradama. Hoće li biti dostupno i u prigradskim dijelovima ZG-a i ako ne, kad bi se to moglo dogoditi.
Što se tiče ovih stvari, moji su ukućani ekstremno glupi, a ja sam još gluplji što sam se dao nagovoriti...sklopio ugovor na 12 mjeseci sa Iskonom (odn. T-Comom) prije 2 mjeseca, što znači da ću morati otplaćivati još 10 mjeseci prokletih 99 kuna, što mi još dodatno poskupljuje instalaciju. Ali nadam se da će usluga biti dostupna do jeseni i u prigradskom dijelu, pa će tad već biti isplativo prekinuti ugovor i prebacit se na taj Triple Play o kojem svi pričaju
Još jedno glupo pitanje: Ako plaćamo glupu pretplatu HRT-u, možemo li ako sklopimo ugovor za ovo ukinuti plaćanje te pretplate?
Inače kod mene ovakva situacija:
73 kune Super 60 paket...2GB paket brzina veze 512/128 135 kuna...60 kuna pretplate na HRT...sveukupno 270 kuna. Ako uzmemo u obzir 2 sata besplatnog razgovora i 2Mb paket te hrpetinu ovih lokalnih kanala, ova stvar bi mi se isplatila, ali samo ako nemam ugovor...Ovako troškovi definitivno premašuju.

Odgovori uz citat
Bookmarks