care...!
Kod mene nitko ne mjesečari, jedino tu i tamo mi sestra kaže da sam nešto mrmljao, nešto kao "hmmm", ali ništa posebno...![]()
Da napisat ću post.
Što je mjesečarenje?
Nemam takvih iskustava...
care...!
Kod mene nitko ne mjesečari, jedino tu i tamo mi sestra kaže da sam nešto mrmljao, nešto kao "hmmm", ali ništa posebno...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E čuj mjesečarim li
Jesam ito aktivno
Počevši od iznošenja definicija s područja inforatike, pa do pričanja na engleski u snu, a najžešćije mi je bilo ustajanje i spavanje na podu, to nemrem sebi doć
Samo se sjećam ujutro da sam se propudio na tepihu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam jednom ustao i otisao u staraca u sobu i izrigao se. Vratio se i nastavio spavat.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Ja sam jedanput zaspao na kaucu, a moji su bili u kuhinji i ja se odjedanput dizem a oni me pitaju gdje ces a ja kazem idem pisat i umjesto u wc ja se popisah u ormar u hodniku!
Jedanput sam u 2 sata poslije ponoci zvao susjedu kad cemo u skolu!
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Izvorno postao Ivan 2
![]()
![]()
Ja Mislim Da Vi Svi Lazete
čemu si ovdje ako misliš da lažemo? odi čitat neš drugo ak te ovo ne zanima...Izvorno postao sonyck
Seriously?
pazi kako je on to napisao... svako prvo slovo veliko...Izvorno postao sonyck
kakve sad to ima veze? rekao sam "nevjeruješ" ne "lažeš" ili "izmišljaš"...Izvorno postao sonyck
Seriously?
je*o me pas ovo u 2ujutro...krepah od smjehaIzvorno postao Ivan 2
![]()
![]()
![]()
bio nekad oglas...
i ja sam jednom isao u skolu, spremao stvari ko lud jer sam kao kasnio na bus, dok me majka nije vidila....Izvorno postao Ivan 2
ovo mi je stari prepricao....da sam im uletio u sobu, po noci, majka i stari su me onako gledali..koji k**** hocu, ja se popnem na prozor (na prvom katu), i stari me pita...sine sta ti je, sta radis, gdje ces....a ja onak...mrtav hladan... pa idem izac malo vani..
Inace, za ove koji nevjeruju, imam brata i sestru koji isto pricaju romane u snu... i ulijecu mi u sobu stalno... tako da mi vise nista nije cudno!!!
cvita
sva sreća da mjesečareIzvorno postao cvita
![]()
Seriously?
eeeeeee da!!Izvorno postao Compov
![]()
![]()
cvita
Bookmarks