To je normalno za tu kameru jer nema autofokus. Slika slikana prednjom kamerom je drugačije podešena i ima fokus bliže leći tako da je slika oštrija.
Bok
Skužio sam neki dan da na mojoj N6680 stražnja tj glavna kamera počela davati manje oštru sliku od prednje.
Primjer: Slikam a4 stranicu sa udaljenosti da papir bude u kadru bar 3/4 i zumiram slikano. Tekst je gotovo nemoguće pročitati. Dok sa onom jadnom prednjom Vga to se može čak se dosta bolje vidi.
Na leći nije nikakva prljavština ni oštećenje niti je tako neoštro oduvjek bilo.
Je li tko imao sličnih problema i kako ih je riješio
Hvala!
p.s reset telefona nije pomogao, gledam u resco vieweru.
To je normalno za tu kameru jer nema autofokus. Slika slikana prednjom kamerom je drugačije podešena i ima fokus bliže leći tako da je slika oštrija.
hmm pregledavao sam upravo nek stare slike slikane kamerom i isto je neoštro ali ipak nekeko manje, možda si sve umišljam.....HMM![]()
Ne znam je li spominjano na forumu, ali Nokijina VGA kamera (kakva je npr na 6600) je jedna od najboljih te vrste.
Znam da su je hvalili naveliko kad su bile usporedbe p910i, sx1 i 6600.
Meni se čini da je od SX-a bolja nego kod 6600 al nisam siguran jer nemam baš mnogo iskustva
A kažu prijatelji, nema se autofokusa pa eto to bude
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks