"Fixes camera driver problem for new hardware."
Šta ovo znači?![]()
"Fixes camera driver problem for new hardware."
Šta ovo znači?![]()
vjerovatno je bilo rijeci o ovome, ali nemogu nac...ali evo da pitam usput tu, da ne otvaram novu temu:
na SE k700i ne mogu staviti kao melodiju zvona mp3 melodiju koju ja prebacim na mobitel, ali mi moze biti mp3 melodija ona koju sam dobio na njemu.. (mobitel je kupljen u vip paketu - dakle brandiran je)....
To sam pitao mejlom sonyericssonov pozivni centar za probleme...i ovo mi je lik odgovorio..
Ukoliko je telefon personaliziran, MP3 mozete koristiti kao zvuk zvona samo ukoliko ima DRM (Digital Rights Management) zastitu. Da biste stvorili takav MP3, potreban vam je poseban softver - DRM softver.
Nazalost nasa tvrtka nije objavila softver koji bi to omogucavao....
isao sam u elektromagic, imam garanciju, i lik mi je rekao da novi softver nece pomoci?!?!
cvita
Opće je poznato da K700i brandiran na VIP/Vodafone ne prima MP3 melodije zvona...
Kaj pa skini sa neta DRM Packager i moc ces imat mp3 za zvono meni radi na vipovomIzvorno postao cvita
da vjerojatno ce ti ovo pomoci...Izvorno postao gogo047
a ako hoces nebrendiran softwer, to se islo lako rjesi.
kak, možeš objasnit? Skinuo sam ga al ne znam šta s njimIzvorno postao gogo047
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
pokreneš drm packager - Add... - odaberes mp3 - i klikneš create DRM content i to ti je to program će ti pjesmu pretvorit u .dm formatIzvorno postao milo dete
vidit ces u folderu, di ti je pjesma koju si izabrao, novi folder imenom DRM, u tom folderu su ti zašticene pjesme i to kopiraš u mob![]()
Ok, probat ću kad dođem doma, tnxIzvorno postao gogo047
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Hvala vam, dečki i cure, spasili ste mi život! Već 20 sati lutam po razno-raznim forumima, siteovima...pokušavam skužiti kako staviti mp3 kao melodiju zvona....tražim, gledam, pitam, čudim se... Nigdje mi nitko ovo nije znao objasniti.Izvorno postao gogo047
Što je najgore, svi su mi savjetovali debrandiranje softwarea, flashanje i slično...
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala!![]()
ja imam firmware
R2AE033
to je neki noviji? moze se nadograditi neki bolji? kak se to radi? preko bluetootha?
tnx
Gdje to pise?Izvorno postao domy_os
Najnoviji firmware, četvrti red.Izvorno postao ravilov
Bookmarks