Ako misliš na kest napisan u Word-u ili na PDF fajlove, onda je odgovor NE!!
Jedino možeš poslikati tekst pa ga onda pogledati kao sliku... Ali to nije to...
Ako misliš na kest napisan u Word-u ili na PDF fajlove, onda je odgovor NE!!
Jedino možeš poslikati tekst pa ga onda pogledati kao sliku... Ali to nije to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možeš fileove u .txt formatu prebaciti u folder spremljene web stranice.Tako spremljene ćeš ih moći otvoriti i čitati.
viš to nisam znaoIzvorno postao Mraz
![]()
Seriously?
E Mraz, svaka ti dala !![]()
.....:::: www.OneGame.tk ::::.....
------ One day, OneGame -------
Ićo, a zašto ne bi mogao čitat .pdf i recimo .doc file-ove? ili .xls i .html čak? nisi znao da postoji office rađen u javi? možeš čitata doc, txt, pdf, xls fileove bez problema, samo naravno treba ti ta java aplikacija.....
CellHtml_10.jar ili CoolBrowser.jar - java html browser
MicroReader 1.4.jar - In addition to plain .txt, this version can read two types
of compressed text files: The popular Palm DOC format (.pdb, .prc)
mobileoffice.jar - sve govori
PDFViewer.jar - sve govori
Bravo!Izvorno postao Mraz
![]()
sad imam pun mob viceva... nekakvih šifri koji mi trebaju stalno... blja blja...
Zadnji uredio Compov : 05-05-2006 u 14:01
Seriously?
Stara fora
Ali dobra za prepisivanje...isprobano![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Kralj si!![]()
pošto je tematski dio, ne bi trebalo ići off, a God_of_War, ako trebaš još, tj. ako nisi našao te aplikacije, a trebaju ti, ja ti ih mogu poslat.
ali jel mi ipak netko može objasnit ovo što se komentira;
Mraz : Možeš fileove u .txt formatu prebaciti u folder spremljene web stranice.Tako spremljene ćeš ih moći otvoriti i čitati.
ja nisam baš shvatio što se s ovim htjelo reć, ne kužim, može mi netko samo pojasnit? di spremljene veb stranice?
Bookmarks