Have no fear Smrt is here![]()
Ugl ja se sjecam davno sam mislim i ja imo takih nekih problema s IE-om il necim sto kao win nisu htjeli pokrenut, ugl kopanjem sam skuzio da mi fali neki file u windowsima (Gremlini ga pojeli) i da iz tog razloga nece se pokretat.
Par mjeseci kasnije disk je reko: "Cuj imas bed sektore i ja necu radit"
Ugl ak nisu virusi, onda mora da je iz nekog razloga se nest sjebalo s IE-om, bilo da se radi o bed sektoru na disku, bilo da je neka stranica napravila djumbus, il je tvoja kolegica bila "pametna" pa je nesto prckala po kompu![]()
Prvojeri obavezno disk, provjeri u Event vieweru sto se je desavalo, ocisti komp od cookia, history filesa, internet temporary files itd, mozes koristiti bilo od win disk cleen il programcici CCleaner, instaliraj novi IE ak ovo prije nie poimoglo, instaliraj Mozilu da se malo navadi.
Savjet:
Reinstaliraj joj Win XP, napravi obicnog usera i neka njega koristi tak da ne napravi vise njesra, a kad kaj treba da joj se instalira itd onda nek zove tebe da joj stavis sve kaj treba (erm ovo zvuci onak kak bi trebalo).
PS: svoju muku moras posteno naplatit, recimo jedan BJ bi bio adekvatan tvom naporu![]()

).
Odgovori uz citat
Bookmarks