Ma to su luđaci... Samo šteta što se neće provazati kroz našu nam dragu Hrvatsku... Valjda ih je strah naših presretača...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma to su luđaci... Samo šteta što se neće provazati kroz našu nam dragu Hrvatsku... Valjda ih je strah naših presretača...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobarrrrr!!!
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Imam jednu fine ideju!
Otišao sam na njihov Web i vidim da se može prijaviti za Gumball 3000. Kupim si BMW 760 Li u oglasniku se prodaje za 14000, a skinem na 13000 eura, ugradim si plinaru (ne treba atest), skinem mu blokade i prijavim se na utrku. Možda još i pobijedim. Sve ukupno mi treba oko 17 000 eura s time da kasnije tu benđolu mogu prodati po skupljoj cijeni, ipak je sudjelovala u Gumball-u.
Jeb*š one u ferrariju, Lambhorghiniju kad ja u svojem auteku imam i TV, spojim si još PS2 pa u pauzi to derem i vozim se ko kralj. A auto ide bolesno!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Sve je to lijepo...ali treba izdvojit 17 000 eura...tj. ići na taj rizik... al izgleda da se nemože ništa izgubit...ako uđeš u uži krug naravno![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Još računaj da se družiš sa najeltinijim ljudima, možeš karati koju god ženu želiš, spavaš u najskupljim hotelima i svi ti zavide. Zar to ne vrijedi te cijene![]()
![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Izvorno postao sstrizic
koji 760Li , e65 ?
nebudi smjesan
to je top model top modela BMWa
a ona stara sedmica i nije imala 760Li .
stoga![]()
Ni ne mislim na top model, onda je ocito bio 750. Big deal!
Bili su sinoć u ZGB-u.A naših presretaća ih ne mora biti strah jer su švabe olakšali 70 posada za 450.000 eura
P.S. upravo mi frend rekao da ti auti šta su bili u Hrvatskoj nisu od Gumballa već od još nekoga relliya nazvanog Black Carbon
http://www.cbrally.co.uk/
Zadnji uredio ledeni : 05-05-2007 u 10:07
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks