E, tog sam vidio prije 2-3 mjeseca ispred cibone, ludo izgleda stvarno.Poslao: vjeko
crnih je vrlo malo. sve crne felge su mi ruzne, ne izgledaju 'prirodno' kao normalne felge(dizajn). jedino kaj preostaje je kupiti prekrasne sive felge i ofarbati ih u crno.
no kaj si napisao gore o nekoj sportivi! sve kaj si opisao ja viđam svaki damn. name frajer je ulozio u golfa 4. najmanje 30000 DM. novi blatobrani tj. prosieni barem za 5cm+3cm (gume vire van). izmjenjen prednji poklopac motora s velikim usisnikom, kromirane nabrijane felge, prednja svjetla su raspoređena u 'tri kruga'. ono kaj si ti pricao zatamljena straznja stop svjetla to kod ovog golfica nema, vec ima prozirna stakla a unutar stakla se nalazi crveni krug i žuti iznad njega! ima čak i 'škrge', zatamljena stakla,...unutrasnjost je sva u kozi, DVD, akustika,...A po noći je prava atrakcija! auto izdaleka izgleda kao da lebdi (ispod auta je totalno osvjetljen-od pocetka pa sve do kraja!) sve je ok al kad sam cuo da je motor TDI razocarao sam se.
jednom prilikom cu ga uslikat pa cu poslati na forum..

Odgovori uz citat
Bookmarks