ja sam imao veeeliku srecu, pa sam na blue tornadu sjedio prvi...![]()
KAKO JE TO ZAKON...
samo sto kratko traje, slobodan pad je ok i onaj vlak smrti...
uglavnom, ja bi opet!!!
Bio sam
Što je to?
Nisam bio ali planiram ići...
Nisam bio i ne planiram...
ja sam imao veeeliku srecu, pa sam na blue tornadu sjedio prvi...![]()
KAKO JE TO ZAKON...
samo sto kratko traje, slobodan pad je ok i onaj vlak smrti...
uglavnom, ja bi opet!!!
VK 1010-IO
evo ja sam bio pred 2 tjedna i opći dojam....
JA BI OPET.............................................. .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bili smo do ponoći,na vatrometu predivno,na blue tornadu bio 15-tak puta,odma skužiš di je kamera i radiš face...prvi put je bome strašno al onaj prvi pad je svaki put bio jeben...na slobodnom padu bio dvaput i nikad više...usro se,imao sam osjećaj da sam ostao bez želuca...vlak smrti nije niš posebno...na njemu smo se zajebavali...ful sporo...colorado river nije gušt ako se nemaš namjeru smočit...atlantida niš posebno...2 pada i to je to...niš posebno...sequoia...treba isprobat...strava je al te boli glava poslije...njabolja od ovih manje adrenalinskih mi je bila ljuljačka...ono je pravi gušt kad te zaustavi naglavačke...
JA BI OPET IŠAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Agencija u rijeci?daj stranicu![]()
Evo i stranica...http://www.obzor-tours.hr/Destinacija.aspx?ID=366Izvorno postao X-Plosiv
![]()
blue tornado je zakon!!!!
bio sa svojim razredom na povratku s maturalca... ludnica
samo jedan tip za one koji nisu bili, blue tornado sacuvajte za pred kraj, jer nakon njega su ostale bez veze....
I ja bio.....super..obavezno otići....
Mali TIP.....karta koja uključuje sve atrakcije je bila 21 EUR, a za 8 EUR više dobijete nekavu povlaštenu ulaznicu za glavne atrakcije...tj. na te atrakcije možete ići 2 puta preko reda...postoje posebni ulazi....dobijete žutu trakicu oko ruke i karticu na koje atrakcije možete ići prek reda.....obavezno uzeti!!!!!!!!!!!
Naša grupica iz busa je to uzela i sve glavne atrakcije smo prošli uz max čekanje 10 min, a bila je subota, a ostali iz busa nisu i pol stvari prošli....dakle obvezno uzeti
na žalost Blue tornado nije uključen u to....ali ako dođete ujutro odmah na njega jer se za pola sata stvori gužva...
Izvorno postao Symbian
Potpis na ovo - mi smo prvo otisli na blue tornado i onda je poslije sve puno manje nabrijano![]()
Ali smo ga i ponovili na kraju dana da ne zaboravimo kako je bilo![]()
![]()
![]()
Bookmarks