kakav je to slobodni pad jel mi moze netko na mapi od gardalanda to pokazat?
Bio sam
Što je to?
Nisam bio ali planiram ići...
Nisam bio i ne planiram...
kakav je to slobodni pad jel mi moze netko na mapi od gardalanda to pokazat?
Na slobodnom padu te počne hvatat panika kad te dignu skroz na vrh.Kad počneš padat ni ne stigneš se us*at i već si dolje.U svakom slučaju je odlično.Dugo se čeka na red(kao i na ostalo),ali ovdje ne znaš na čemu si-stalno prelaziš iz jedne u drugu prostoriju i pitaš se jel poslije ove krećemo...
Evo i karta..![]()
Zadnji uredio Mraz : 19-05-2006 u 00:50
Zvuči super![]()
Zna li itko ima li u Zagrebu agencija koja vodi u Gardaland,ali da se ostane tamo do ponoći?Sve ove varijante sa ostankom do 5,6 sati mi ne odgovaraju.Vidio sam da imaju u Rijeci dvije agencije koje rade tako.Ako ne nađem takvu ponudu u Zagrebu,onda bih vjerovatno išao do Rijeke,pa dalje sa nekom od tih agencija.Ipak je navečer puuno manja gužva i sve bih stigao obići.
bolje je po danu... vidiš više... kad je mrak nije to to...Izvorno postao Mraz
Seriously?
Ja sam bio, odlicno iskustvo...
Slobodni pad je nista naprema blue tornadu, nije toliko voznja ubojita nego onaj feeling prije nje... Ne znas koliko je zapravo brzo, dal ces van ispasti ili povracati :-)
Slobodan pad je bio fora, samo sto me zenska nije htjela pustiti (trebao sam uciti damn talijanski :-) ) ali sam uz nagovaranje prosao. Digne te na nekih 40 metara visine i za par sekundi opet natrag na nula. Srce i zeludac sam gore ostavio.
Svakome tko nije isao preporucam.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jesi bio navečer tamo?Navečer je baš lijep ugođaj.Ja želim bit skroz do ponoći radi izbjegavanja gužve..Izvorno postao Compov
ja sam bila.. prek dana.. bilo je genijalno.. jedini bed što smo došli tamo oko 10 i morali krenit nazad oko 5, 6.. nismo sve stigli ni proć.. gužve su i tako.. trudili smo se ić sam na one najbolje.. ti su na karti označeni posebnom bojom.. za najhrabrijetipa taj blue tornado, slobodni pad i tako dalje.. ma genijalno.. jedva čekam opet
![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
nisam ja bio navečer, ali je bila moja frendica i navečer i po danu i rekla je da je bolje po danuIzvorno postao Mraz
![]()
Seriously?
Bookmarks