to ti je kad te puste sa 200m bez kočnica, i padaš jako velikom brzinom, i onda ti na kraju zakoči, osim ako ne puknu sajle pa kočnice odu u qurac..
Bio sam
Što je to?
Nisam bio ali planiram ići...
Nisam bio i ne planiram...
to ti je kad te puste sa 200m bez kočnica, i padaš jako velikom brzinom, i onda ti na kraju zakoči, osim ako ne puknu sajle pa kočnice odu u qurac..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Cool . Koliko kosta ulaznica u Gardaland uopce? i kak ste vi išli u gardaland s nekakvim javnim prijevozom ili ?
Ja sam išao dva puta.Jednom sa školom,a jednom sa roditeljima.Bolje mi je bilo kad sam išao sa roditeljima jer smo ostali cijeli dan,do ponoći.Ako se ide sa turističkom agencijom piše da se ostane do 18h.To mi je nekako malo.Tek je kasnije fora.Sve je lijepo osvijetljeno,pa bude i njihova parada.Ne bude više jako vruće, a i redovi za sve atrakcije su se smanjili(kad sam ja bio,ali ne mora značiti da je to pravilo).
Mislim da te kod slobodnog pada puste sa 50 metara. 200 bi ipak bilo previše.
ma to je sve isto..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
sve je to isto?briješ malo....max je šta psotoji 75m... da te puste sa 200m ne znam kaj bi bilo...Izvorno postao Bronth
![]()
Koliko kosta dok ideš s turističkom agencijom ako znaš možda?Izvorno postao Mraz
oko 350kn...karta uračunata...Izvorno postao Hell_Blazer
to onda znaci da platis i turisticku agenciju(prijevoz do tamo) i upad u gardaland , a sta je s voznjama jel ti njih posebno placas ili?Izvorno postao smogovac
ma sve ti je plačeno...možeš ići na šta god hočeš,koliko god puta hočeš....uračunat ti je prijevoz i karta-upad,ali kao što je netko gore rekao polazak od tamo je u 6,pa bi bilo dobro da znaš odma na kaj bi išo,jer nečeš stići sve,jer su ti veliki redovi za najveće atrakcije-koji se poslije smanje..
Bookmarks