Izvorno postao Drug Mile
podpisujem
i ne kuzim zasto tolika zbrka oko toga to je oduvik bilo tako nista ovo nije novo
ja kad san kupova samsunga t100 gleda san ga 6 miseci na tv i na netu a nije ga bilo u ducanima!!![]()
Izvorno postao Drug Mile
podpisujem
i ne kuzim zasto tolika zbrka oko toga to je oduvik bilo tako nista ovo nije novo
ja kad san kupova samsunga t100 gleda san ga 6 miseci na tv i na netu a nije ga bilo u ducanima!!![]()
Vedrane, to je druga stvar.Izvorno postao vedran/st
Ovo, koliko sam skužio su zbilja neke spy fotke, odn. kao do sada neobjavljene.
Pa, čujte, da ovi tamo Finci ne bi gnjavili našeg Apoca, neka moderator izbriše čitav thread.
Tko zna na što su sve sposobni, a moć je na njihovoj strani.
Ma, kako da ne! Ajmo se onda vratit radije pod čizmu... Ovo je internet... Ako oni ne znaju/mogu zaustaviti curenje informacija iz njihovih pogona, onda je problem tamo... Baš me zanima kako bi izgledala ta tužba...
Pa, čuj, kompaniji koja počiva na mitovima (sjetite se kako je nastala N3210), neće biti teško napisati tužbu.Izvorno postao frish-KI
Slažem se da je ovo net, ali stranica odn. forum pripada točno se zna komu.
Netko ih je očigledno obavijestio. Ne vjerujem da su Finci išli na hrvatski forum razglabati o Nokijama...![]()
Evo da dignem thread iz mrtvih, jer saznah nove informacije, koje su opet samo glasine, al zanimljivo je čut.
Dakle, N83 će imati ekran 240*320 2,4" dijagonale.
One tipke na vrhu su za kontrolu glazbe, next, play, stop, previous.
Veličina slike 2600*1950 znači 5 mpx, kako je već rečeno
Najava će biti u studenom '06, a prodaja početkom 2007 (prvi kvartal).
Usput će biti prezentirane još dva telefona iz Nserije, a jedan od njih bi trebao biti direktni nasljednik N91, ali bi trebao imati "samo" 3 mpx kameru da se izbjegne konkurencija među modelima unutar kuće.
nekako mi se čini da bi n83 mogao biti moj sljedeći mobitel.... lagana mrcinica...hehehe
onda bi mogla i N95Izvorno postao Drug Mile
![]()
Nove slikice
http://img49.imageshack.us/my.php?image=n837yv.jpg
Bookmarks