Uptavo to, nećemo ih moć postat na imageshackIzvorno postao blazzer
![]()
stavi 5 MP i dobije sliku od 2 mb, nek se gone i oni i pixeli. 2MP i autofokus i dovoljno za moba![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Uptavo to, nećemo ih moć postat na imageshackIzvorno postao blazzer
![]()
mile, ne radi ti link(ne znam jel samo meni, al daj provjeri)
mobitel me svakim danom sve vise i vise odusevljava!!! zakon je!!!
pocinjem stedit!!!
Jbg, kad sam samo linkao, a ovaj ju je skinuo evo malo manja
![]()
Evo, baš gledam ove 'Media Control Buttons'; jel to znači da slider ide u oba smjera?
Testis unnus, testis nullus!
Da, a di je đek vajt?
Slider u dva smjeraIzvorno postao Drug Mile
, baš me zanima kako će to u praksi škripit....
OFF
A bio sam sinoć na Franz Ferdinandu na Šalati, i oduševio me bubnjar, pa maknuo Jacka![]()
dajte jos slika da slinim...
kako je mobitel dooobarrrrr...
Pa u jednom uredjaju bi trebao dobiti dig. foto aparat, vrhunski mp3 player i naravno symbian mob. s odlicnim ekranom...treba sve to i platiti.
Najvise me zanima, vjerovali ili ne, baterija koja treba sve to izdrzati, a vidim nigdje se ne spominje da su napravili neku novu. Mozda stave neki prenosni agregatić na fosilna goriva :bunny:
Ispod 1500 mAh (kao na E61) ne bi smjeli ići, makar, poznajući Nokiju.....
Mobitel je odlican, no imam osjecaj da ce ga softverski za*ebati kao i N80. Moram priznati da sam ocekivao vise pameti od Nokie nego ovo sadasnje zatrpavanja trzista sa S60 mobitelima.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Toga se i ja bojim - da mobitel buse savršen samo na papiru.
Potpuno jednako kao N80 od kojeg se puno očekivalo, a dobili smo što smo dobili-bugovit mob nekvalitetne izrade i baterije koja (ista) dolazi s Nokijom 3220...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mozda su nesto naucili na primjeru nokie n80 pa konacno naprave savrsen mob.
Ništa nije savršeno, a ako nekome jest, onda je subjektivne prirode...
Samo ko što radule reče, trebat će to i platiti... Nekako mi se čini da će cijenom biti bar 500 do 1000 kn više nego N80 kada je došao... Ali stvarno dal će se to isplatiti kupiti...
A pitanje je kava će baterija biti unutra... Pitanje dal će to čudo izdržati više od jednog dana da mu nemoraš puniti bateriju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislio sam savrsen u pogledu softvera,a ne funkcija.Izvorno postao frish-KI
Bookmarks