eh.. ja sam se sad vratio s bicikliranja... UKLETA ŠUMA tu južno od VG.... sad sam je probao proći sa istoka na zapad, onak ima makadam širine za aute i to (kao ta šuma je lovište), al nejde... završio na jugu šume u šiljakovini umjesto na istoku, jednostavno nigdje izlaza na istok.. zgubil sam se malo pa neko seoce u brdu išo pitat di sam i kak da izađem. veli meni ženska da je šiljakovina tu odma kad se vratim i produžim prije skretanja za to selo... bemti....

a pred 10ak dana sam išao sa zapadne strane kroz nju na istok da izađem, al očito ne istim makadamom i usred šume prestao put... pa nazad tih par km... užas

a još mi se danas kad sam izašao na skretanje koje nije bilo prema kam sam ja očito htio, nešto iza mene u šumi zabrundalo, zaroktalo.. ko zna.. ko grilca sam se usro... štura van i nikak do civilizacije. i tak sam opet u vukomeričkim završio i po mraku lagano doma po cesti bez rasvjete, a ni ja na bajku nemam ništ svijetleće, pa ni mačje oko...

zaključak: šuma me ne voli.. moram se držati cesta i otvorenih makadama preko polja da vidim kam idem.. ova ukleta šuma... naći ću ja put kroz nju, sad sam se totalno zainatio!!! mora imat nekak da se prođe!