eh.. ja sam se sad vratio s bicikliranja... UKLETA ŠUMA tu južno od VG.... sad sam je probao proći sa istoka na zapad, onak ima makadam širine za aute i to (kao ta šuma je lovište), al nejde... završio na jugu šume u šiljakovini umjesto na istoku, jednostavno nigdje izlaza na istok.. zgubil sam se malo pa neko seoce u brdu išo pitat di sam i kak da izađem. veli meni ženska da je šiljakovina tu odma kad se vratim i produžim prije skretanja za to selo... bemti....
a pred 10ak dana sam išao sa zapadne strane kroz nju na istok da izađem, al očito ne istim makadamom i usred šume prestao put... pa nazad tih par km... užas
a još mi se danas kad sam izašao na skretanje koje nije bilo prema kam sam ja očito htio, nešto iza mene u šumi zabrundalo, zaroktalo.. ko zna.. ko grilca sam se usro... štura van i nikak do civilizacije. i tak sam opet u vukomeričkim završio i po mraku lagano doma po cesti bez rasvjete, a ni ja na bajku nemam ništ svijetleće, pa ni mačje oko...
zaključak: šuma me ne voli.. moram se držati cesta i otvorenih makadama preko polja da vidim kam idem.. ova ukleta šuma... naći ću ja put kroz nju, sad sam se totalno zainatio!!! mora imat nekak da se prođe!

Odgovori uz citat
Bookmarks