ej kak ti je otpala pedala? i meni je neki dan otpala, pa sam je zavario, ali opet mi se mrda!!! za mene treba fakat neki izdrzljivi bicikl jer ga fakat ''silujem''
![]()
Ja provodim cijeli dan na bajku(a noc na kompu)
Imam neki Limex Best, al je sranje, danas mi evo otpo mjenjac brzina, a ja bas naglo skretao, ruka skliznula zajedno s mjenjacem, ja se naso na asfaltu i razbio se ko kruskaNesto slicno se dogodilo neki dan kad mi je puko lanac, i par dana prije toga kad mi je otpala pedala
A star je samo 1 god. Moram kupit novi! Koji preporucujete? Po mogucnosti neki ispod 1500 kn, jer nemam para bas, neki dan sam kupio novi mob.
ej kak ti je otpala pedala? i meni je neki dan otpala, pa sam je zavario, ali opet mi se mrda!!! za mene treba fakat neki izdrzljivi bicikl jer ga fakat ''silujem''
![]()
jel limex propao?
e da koliko kosta par pedala sa zupcanikom, najeftinije disk kočnice(radi estetike), i brzinomjer???
vjeko zajebi estetiku na bajku, zbog estetike ćeš se polomit.
informiraj se na
http://mtb.vatro.hr/tekstovi/uvod.htm
http://www.migimage.com/HRB/
i još jedan dobar sajt sam zaboravio bookmarkirat
i NG hr.rec.bicikli (al nemoj ih komprimirat puno, oni to ne vole..sjedi i citaj, ima zgodnih tema)
@coma... pa ja sam davno pitao, ti reče da moraš bajk srediti. meni sad jedino nedjelja hoda.. i moguća subota popodne... radne dane ću bit u NSK do popodne kasno pa je to malo bed...
ma ja radim radne dane pa bi i meni pasala subota ili nedjelja, ma ono trebo bi ga srediti ali valjda ce izdrzat!
diskovi dobri su ti 2000 kn, bolje si kupi dobre v-brakeove, par pedala ti jako zavisi ako kupis shimano xtr onda ti je to jako skupo, a nesto solidno ti je oko 300kn, brzinomjer ti je oko 150kn, ja sam imo 3 brzinomjera, VDOprofi, odlican, jebena vidljivost,160kn, onda cateye po 600kn sa pulsom i kalorijama-->losa vidljivost i sada kupio sigma sport bc1400 220kn, odlican je!Poslao: vjeko
e da koliko kosta par pedala sa zupcanikom, najeftinije disk kočnice(radi estetike), i brzinomjer???
ovako iz iskustva ti govorim da ti nije dobro kupovati bicikle tako jeftine, stalno ce ti krepavati, kada kupujes bicikl onda kupi neki od najmanje 2500kn ako se normalno vozis, a ako ides po zahtjevnjem terenu onda 3000kn na vise, pogledaj na www.ciklocentar.hr a ako nemas para onda mi se javi na PM da ti savjetujem nestoPoslao: ficho
Ja provodim cijeli dan na bajku(a noc na kompu)
Imam neki Limex Best, al je sranje, danas mi evo otpo mjenjac brzina, a ja bas naglo skretao, ruka skliznula zajedno s mjenjacem, ja se naso na asfaltu i razbio se ko kruskaNesto slicno se dogodilo neki dan kad mi je puko lanac, i par dana prije toga kad mi je otpala pedala
A star je samo 1 god. Moram kupit novi! Koji preporucujete? Po mogucnosti neki ispod 1500 kn, jer nemam para bas, neki dan sam kupio novi mob.
gle, coma... ja čekam da se javiš da idemo, pa se nikako nisi javio s prijedlozima kada i kamo
ajmo ovako: ja bi iso, zappan bi iso, ko bi jos isao neka se javi
@zappan ja bi iso bilo gdje, recimo da je udaljeno 30km, nebi se usudio vise
Jednostavno otpala sa osovine, popustila matica(to mi se dogodilo jos prvi dan kad sam ga kupio i od tada svako malo otpada jer stvarno kako ti kazes silujem taj bajkPoslao: vjeko
Danas sam posudio burazov Limex Suspension i sav se raspo(ne ja, bajka kaj mu ja mogu kad ima glatke gume
). Limexi vise nisu sto su nekad bili, moj prvi limex je trajao 4-5 god, a nisam ga nista manje silovao od ovoga.
isto tako se i meni dogodilo! matica se jednostavno odvrne. zavijem je svom snagom(dva, tri puta) i opet se odvrne i onda sam .... i odnio ga frendu da ga zavari. poslije varenja tj. nakom 10min. 'silovate' vožnje pedala se pocela klimati!!
btw koja ti je pedala otpala? meni je otpala lijeva..
@koma preko puta petrove crkve sam vidio disk kočnice za 400kn. jel to jedna ili dvije? btw jel se dobije odgovarajuca žica?
I meni isto lijeva.
ma nije mi žao dao sam soma kuna za njega-suspenzija, prosla je puna godina, ma zadovoljan sam.
al da ga vidis uopce ne lici na limexsa totalno sam ga izmjenio (sav je crn, i felge su crne, ma sve) odlican je bic, šta sam sve s njim prezivio, osobito u maksimiru po noći...
neznam moras pitati, ali ja ti to nebi preporucio bolje si uzmi paralne v-brake-ove, isto ce te kostati a dobit ces bolje performansePoslao: vjeko
@koma preko puta petrove crkve sam vidio disk kočnice za 400kn. jel to jedna ili dvije? btw jel se dobije odgovarajuca žica?
ma to vec imam i to odlicne! prednju kocnicu sam potpuno iskljucio zato jer je tak kocila da se ubis na mjestu!
pa onda nemoj mjenjati, a to sto se tice prednje kocnice, sa njom trebas nauciti kociti a kada to naucis onda ce ti biti nezamjenjiva
ja sam ti vise tip koji voli estetiku-za mene su disk kocnice fakat lude, ali samo da su barem malo deblje ili vece.
diskovi su zakon za kišu i blato, a u ostalim uvjetima su podjednake ko i v-kočnice
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e to su i meni rekli, kao za blato jebene, ali ove moje koje ja imam LX+ nestandardne pakne straga 50kn dosta mekane, naprijed 100kn malo tvrdje(ali ne onako sugavo pretvrde kao one koje standardno dolaze sa lx vbrejkovima) i ako nisu istrosene koce po kisi fakat odlicno, nema prevelike razlike po kisi i po suhom, znam jer sam se vozio po blatu po kojem se jedva vozis, npr kada su ispraznili jezera u maksimiru pa po onom mulju!
Ma stvar je u tome da su dikovi na sredini kotača i blato teže dođe do njih pa 'klješta' ne skližu po diskovima ko što skližu kad se namoči ili zablati v-brake...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks