Meni glavne fizičke aktivnosti su plivanje i rolanje. Plivanje preko cijele godine, u bazenu. Kada mi to situacija dopušta plivam dnevno po 2-3 km. A rolanje je chillaonaIzbjegavanje auta po velikim nizbrdicama
![]()
tvoj NANOS je noviji od mog Tornada ja sam prije 2-3 godine Tornada platio 550 maraka to ti dodje oko 2200 kuna ali i danas mi dobro sluzi kad u motoru nema goriva,a stara neda para onda je Tornado legendaPoslao: sezam-picika
Koliko si dao? Ja svoj rog platio 2250 kn
Ako si gladan pojedi nesto
Meni glavne fizičke aktivnosti su plivanje i rolanje. Plivanje preko cijele godine, u bazenu. Kada mi to situacija dopušta plivam dnevno po 2-3 km. A rolanje je chillaonaIzbjegavanje auta po velikim nizbrdicama
![]()
Nekad davno više sam vremena provodil na biciklu nego na nogama, sad sam se ulijenil, ali tu i tamo odem na neku kraću vožnju.
Isto tako već se 12 godina spreman vratit planinarenju, ali uvijek ispadne nešto važnije.Al' budem ja , još sam mlad (39g i 364dana)
U ovo ljetno doba nema boljeg hobija nego otići na Mrežnicu i plivat. Čista uživancija. Preporučam svima koji su u mogućnosti da posjete Mrežnicu i uživaju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šljaka ma jel to tebi sutra ročkas?
Mrežnica je super ali kad nema zmija i onih letećih tvrđava (vilin konjica i slične gamadi)....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy kaj se ti?e zmija uglavnom su bezopasne i ima ih samo na nekim dijelovima, a nisu baš ni jestive.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja idem malo u teretanu, to mi je anaerobni trening, a o aerobnom treningu ne bih bas tu na forumumogla bi se cura naljutiti
![]()
Moje je,vecinom svako vece,prijeci 3-4 km biciklom.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja isto obožavam voziti bicikl, jučer i prekjučer sam išla do Maksimira (od Dubrave), a danas malo do Jaruna i baš je gušt.![]()
ja vam po noci hvatam cure u maksicu. moš birat koju hoces.
samo tezak je to posao. Sve je dobro osim kaj se moram skrivatu u grmlju (a kad naide treba, a ja cu joj grrrrrrrrr vavaa grrrr - prva faza je dobro zavesti curu, a druga je...
Volim plivati u mraku, no i bicikl nije izostavljen,....
Znači sve voliš raditi u mraku, sumnjiv si da nisi vampir možda?![]()
ma ama bas sve! da samo znas koji je to osjecaj, koje je to iznenadenje kad curi glumis tarzana!!!________________________________________ __________________________________________________ _______________________________samo se salim, da nisi....
eh.. ja sam se sad vratio s bicikliranja... UKLETA ŠUMA tu južno od VG.... sad sam je probao proći sa istoka na zapad, onak ima makadam širine za aute i to (kao ta šuma je lovište), al nejde... završio na jugu šume u šiljakovini umjesto na istoku, jednostavno nigdje izlaza na istok.. zgubil sam se malo pa neko seoce u brdu išo pitat di sam i kak da izađem. veli meni ženska da je šiljakovina tu odma kad se vratim i produžim prije skretanja za to selo... bemti....
a pred 10ak dana sam išao sa zapadne strane kroz nju na istok da izađem, al očito ne istim makadamom i usred šume prestao put... pa nazad tih par km... užas
a još mi se danas kad sam izašao na skretanje koje nije bilo prema kam sam ja očito htio, nešto iza mene u šumi zabrundalo, zaroktalo.. ko zna.. ko grilca sam se usro... štura van i nikak do civilizacije. i tak sam opet u vukomeričkim završio i po mraku lagano doma po cesti bez rasvjete, a ni ja na bajku nemam ništ svijetleće, pa ni mačje oko...
zaključak: šuma me ne voli.. moram se držati cesta i otvorenih makadama preko polja da vidim kam idem.. ova ukleta šuma... naći ću ja put kroz nju, sad sam se totalno zainatio!!! mora imat nekak da se prođe!
Stvarno u zadnje vrijeme nikakva fizička aktivnost van vode nije baš preporućljiva u tropima, pardon, Dalmaciji.
@zappan: pa opskrbi se dvocjevkom i mačetom i ne odustaj! A ako budeš stvarno dobar, možda načas ugledaš i štrumfove!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajmo negdje onda zajedno sa bajsovima!
da sam bar ja iz zg![]()
Forumaš godine :)
@zappan uzmi kompas i specijalku, tko zna gdje ćeš drugi put završit.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
Evo ja nabavio novi bicikl,uvezen iz Njemacke.Sad ga prodajem jer odlicno vozi pa se bojim da ne bih negdje nekog pokupio.
Ima li kupaca?![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ej zappane znam tu šumu za Šljakovinu, tam mi dečko ima vikendicu, selendara prava, a mrak ko u guzici bome ja sam se usrala vozeći se u autu po noći kroz tu šumu brrrrr. Bome nebi htjela tamo po noći biciklom sama ići, a ne ne.
specijalku???po noći??? pa razbio bi se bolje nego kruska! kupite si bemić ili montibajk to je ves nekej izdrzljivije. Limex,...Poslao: Sljaka
@zappan uzmi kompas i specijalku, tko zna gdje ćeš drugi put završit.![]()
@coma jesi li se ikad volio maksicem po 'mrtvom' mraku??
koji je to samo gust voziti se onom šumom sjeverno od treceg jezera!!! i to jos bez svjetla, jedva prodiru zrake mjesecine, ma odlicno!..
I onda da naleti na tvoju čelavu bulju.. brrrr...![]()
nisam po mrklom mraku, jebote pa to je opasno, sjebes se dok kazes seks, ima svakakvih rupa i granja na stazama pa se ipak nebi usudio
bas sam se s frendom vozio oko pola jedan!ludo, ludo,osjecaj onu napetost, adrenalin, a jos kad se spustis niz brijegić joj neopisivo!!! ono kaj si pricao da ima granja i rupa je istina! zato moras voziti srednjom brzinom jer ako naletis na jamicu kao ja nabit ces si jaja.
![]()
@@@ej koma mogli bi na voznjicu?!
ajde svi zainteresirani neka kazu, znam da bi zappan isto htio na neku voznjicu
Bookmarks