Meni je ženska u VIP cebtru rekla da nešto sa SMS-on nije valjalo, ako sam to dobro skužio, uglavnom to je porpavila i sada radi sve ok! Popravak je naravno bio besplatan!
Meni je ženska u VIP cebtru rekla da nešto sa SMS-on nije valjalo, ako sam to dobro skužio, uglavnom to je porpavila i sada radi sve ok! Popravak je naravno bio besplatan!
Ja sam do one akcije od 35kn kad je vip davao SuperSIM imao uvijek istu... iz 2000 godine...tada sam ju promijenio a supersim (oko 2003 . g) i sve ok... znači 6 god..2 sim istog broja sve ok...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa ja ima dosta prpblema sad ovom novom karticom,pa vec razm da vidim da mi ju provjere.
...također...Izvorno postao Symbian FAN
Ma ti su i mojoj curi govorili kad smo 3 puta vracali samsung na servis, zamjenili su karticu u t-mobu i opet su kao bile uocene pogreske u radu sa sim karticom u objasnjenju kvara a kad su joj konacno dali novi mob ta ista kartica radi bez problema! Ma glupost totalna!
Moguće je i to i sam imam loša iskustva sa serviserima, ali eto napokon malo sreće, sada mob radi normalno!
Bookmarks