Ubuduce malo procitaj pravila foruma, tj. o naslovima, al vidim da si novi pa se nadam da ces nauciti
Pozdrav svima! Ovdje sam novi i nadam se da ćete mi pomoći oko mog problema jer se više ne mogu snaći! Radi se o update-u novog firmware-a na moj SE W800i. Naime desilo se to kad je nadograđivao novi firmware (negdje valjda pretkraj) izbacilo je poruku "nadogradnja nije uspjela" ! No još gori problem je taj kad sam isao ponovno tj. sve ispočetka kaže da nijemoguće nadograditi jer imam najnoviji software što nije moguće jer nije uspjela nadogradnja. No kad sam išao upaliti mob. jednostavno ga više nisam mogao upaliti!!!! Što dalje??? ((GARANCIJE NEMAM!)) Nemam ideje, pomagajte!!!
![]()
![]()
Ubuduce malo procitaj pravila foruma, tj. o naslovima, al vidim da si novi pa se nadam da ces nauciti
iPhone 5s 16 GB
Ok! Skuzio sam, samo što mi je od malo pomoci...![]()
Pukao ti je upgrade, i to ti je ubilo mob. Zna se relativno cesto desiti kod online flashanja, zato neki ne preporucuju to raditi, pogotovo ako nemas stabilnu i brzu vezu (DSL bi trebao biti dovoljan). Nema ti druge nego mob u servis ili kod nekog SE unlockera (vecina unlockera moze i flashati mob).
E neznam kak da ti zahvalim, jer sam mislio da mi niko ne može pomoći!Izvorno postao ravilov
![]()
Bookmarks