@Cule
Imam slicne probleme.
svasta!Poslao: Cule_ST
u subotu mater me zove izvadin t610 da ću se javit kad ono sve one gornje funkcijske tipke otkazale izvadin bateriju upalin ponovo da ću potvrdit pin neće i tek nakon minutu sve proradi ka da se ništa nije ni dogodilo
daj boze da se meni nebude dogadalo takvo kaj!![]()
**take another little piece of my heart**
@Cule
Imam slicne probleme.
Forumaš godine :)
moj je na servisu vidiću šta će mi reć sutra bi triba bit gotov
Hell Ain't A Bad Place To Be
Moj i gubi mrezu svakih pola sata... Pola sata ima mreze, pola nema... Ma kad se popravi (mogao bih dobiti novi) odmah ga prodajem...
pogledaj malo unazad na ovoj temi pa vidi koliko si ga prie brania![]()
Srecom dosad nisam imao nikakvih sa softwerom, ali nisam zadovoljan kvalitetom izrade. Na malo jaci pritisak kuciste skripi i u predjelu poklopca baterije ima "lufta". Uz to da ne spominjem "visoku profesionalnost" servisa ovdje u Splitu, koji su mi mobitel vratili u jednakom stanju-bez obzira na moje upozorenje u vezi klimavosti poklopca i neujednacene tipkovnice! Srecom bar su mi izgleda softwer nadogradili kako treba.
trenutno nemam inspiracije...
@Cule
Prije je sve radilo.
kolko ti je star
ps
sad jedan dan koristin m35i i cili san zadivljen kako se još dobro drži a star je skoro 3 godine to mi je prvi mobitel![]()
Star je par mjeseci, ne da mi se sada traziti racun![]()
oćeš ga gonjat u EM-a
Pa poslat cu ga kada mi sa servisa dodje C45; ne mogu biti bez mobitela.
c45 odakle se to sad stvorilo?
nemojte zaoptopikat s siemensima sad...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I meni se klima, kuciste mislim.Poslao: watson
Srecom dosad nisam imao nikakvih sa softwerom, ali nisam zadovoljan kvalitetom izrade. Na malo jaci pritisak kuciste skripi i u predjelu poklopca baterije ima "lufta". Uz to da ne spominjem "visoku profesionalnost" servisa ovdje u Splitu, koji su mi mobitel vratili u jednakom stanju-bez obzira na moje upozorenje u vezi klimavosti poklopca i neujednacene tipkovnice! Srecom bar su mi izgleda softwer nadogradili kako treba.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
Dobro smo prosli, mislim u vezi poklopca!
To su recimo 2 u 1000 kojima se klima kućište tj. 2 promilaNaime kućište je nevjerojatno dobro napravljeno a ak se klima... Savjet je da sa sljedećim mobom budete pažljiviji i da pazite od koga kupujete
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Sorry zbog ovog posta, nek moderator pobriše molim
Ma u redu je, petak je !( a tek toliko -mobitele kupujem kod ovlastenih distributera i znam sto radim)!![]()
Sta se samo nama ˝klima˝? Zasto mislis da pazimo od koga kupujemo? Ne klima mi se zato sto su mobiteli (T610) namijenjeni zapadno-europskom trzistu klimavi. Jednostavno zato sto se sastavljaju u Turksbekistanu ili takvoj slicnoj drzavi.Poslao: Hrc
To su recimo 2 u 1000 kojima se klima kućište tj. 2 promilaNaime kućište je nevjerojatno dobro napravljeno a ak se klima... Savjet je da sa sljedećim mobom budete pažljiviji i da pazite od koga kupujete
Mislio sam na mobitele kupljene u Njemackoj (Vodafone).
Zapadnjaci se klimaju?Da zvuči jako čudno al sam ja imo Samsunga E700 namjenjenog Njemačkoj i poklopac se malo klimao.Ovaj sad se ne klima.Prije bih rekao da nama uvale neki shit nego zapadnjacima al dobro...
Zanimljivo,ja nisam ni jednoga kupil od ovlaštenog distributera i još bolje znam kaj radim.Poslao: watson
Ma u redu je, petak je !( a tek toliko -mobitele kupujem kod ovlastenih distributera i znam sto radim)!![]()
Slazem se. Your my man!Poslao: Hrc
Zapadnjaci se klimaju?Da zvuči jako čudno al sam ja imo Samsunga E700 namjenjenog Njemačkoj i poklopac se malo klimao.Ovaj sad se ne klima.Prije bih rekao da nama uvale neki shit nego zapadnjacima al dobro...
počeli ste fantazirat s tim klimanjima i tržištima .
dobar grah daleko se čuje
Ekonomija , buraz, ekonomija![]()
Bookmarks