Uopče se na slažem da je N!NO dobro iskritizirao telefon jer se očito baš i nije zamarao da ga bolje upozna (iliti pročita uputstva)! JA sam se s telefonom upoznao u kratkom roku koliko sam ga imao i kažem sljedeće:

1: Imenik je dobar i može se pretraživati i po prvom slovu, po više slova (npr. može se upisati I ili Iv ili Ivan za pronalazak broja gosp. Ivana), a može se pretraživati i po brojčanom redosljedu upisivanja kontakta na SIM kartici.

2. max 4 broja, fax, e-mail, title, company...

3. Ima speed diala sa SIM-a i zar je teško na SIM upisati tih 8 važnih brojeva po redu?? Uostalom, ako je to prekomplicirano, ima i glasovno biranje koje jako dobro radi i u uvjetima glasne okolne buke!

4. Prije nego što uključiš countdown pogledaj koji je datum, a uvijek ga možeš saznati pritiskom jedne od bočnih tipaka koje prikazuju status telefona a time i datum.

5. oko 20 znakova prije kraja poruke se ispiše odbrojavanje slova u gornjem lijevom kutu telefona, dok u desnom i dalje ostaje kučica u kojoj se vidi koja slova sljede pritiskom na određenu tipku. Također telefon upozorava, zvučno i pismeno, da si prešao na drugu ili treću poruku...

6. Svi meniji imaju brojčane kratice koje nakon malo korištenja vrlo brzo zapamtiš pa je i navigacija menijima vrlo brza!

7. Vrijedi isti odgovor ko i pod 6. s tim da i u 'prečaci' meniju možeš koristiti brojčane kratice i možeš taj meni konfigrirati po svojoj volji.

8. Glupost! Profili su odlični i vrlo brzo im se pristupa nakon što se nauče brojčane oznake a i postoji mogućnost nasnimavanja glasovnih naredbi pa pritisneš samo jednu tipku i kažeš npr. 'doma' ili 'sastanak' i telefon će se prebaciti u profil koji si zatražio!

9. Prouči uputstva! GRUPE POSTOJE!!!

10. Riješeno, ali sat se vidio i prije upgradea! Barem sam ga ja vidio sasvim normalno!

11. Već odgovoreno u mojim prijašnjim odgovorima o prečacima.

12. Pod određenim kutom može

13. OK ali stvar je osobnih potreba. Nekima je 2 MB-a sasvim dovoljno.

14. Očekivano

I na kraju još jednom: PROČITAJ UPUTSTVA!!!