Sjecam se tog T28,Izvorno postao Inovator
bas sam ga kupio u toj akciji, te sam bio glavna faca u kvartu 5 dana,
sve dok nije ostao u jaketi i mater ga oprala zajedno sa jaketom,
nemos virovati.![]()
VIP
T-MOBILE
TELE2
Sjecam se tog T28,Izvorno postao Inovator
bas sam ga kupio u toj akciji, te sam bio glavna faca u kvartu 5 dana,
sve dok nije ostao u jaketi i mater ga oprala zajedno sa jaketom,
nemos virovati.![]()
ja još uvijek imam taj T28, malo se nešto kvarilo al za siću sam ga servisiro. istina kad su ga snizili ko ga je imo bio glavna faca, al ne zadugo. isto kao sad v3, kad nije bio na akciji jeben mob a sad ga bez uvrede ima svaka baba. e bila su to lijepa vremena kad nije bilo tolke ponude mobova jer sad ni sam neznaš kaj sve ima i nema u ponudi
ovo i dobro rekao, znam kad je t28 bio 6000kn, čovječe koje pare i prije N3210 za 2000kn.....Izvorno postao ljacme
...manje je više...
Vipova najbolja akcija je bila da prvih 100 pretplatnika ima god dana ne placanja pretplate (u to vrijeme su bile skupe i nisu nist ukljucivale) i cini mi se da smo imali i sat vremena besplatnih razgovora svaki mjesec tih god dana...
Drugo sto pamtim su bili simpa bozicni bonovi od 10kn koje su djelili naranđasti deda mrazovi i prve godine nije bilo ograniceno kolko ih mozes ukucat pa smo cijeli dan obilazili grad da bi na kraju skupio 270kn na tu foru...
Trece je bio pocetak prodaje mobova po kunu u t-mobu, 6610 i jos neka dva nemam vise pojma koja zbog cega su ljudi satima stajali u redu!
Moja cijela familija koristi 098 (prije i 99) a na mojeg starog glasi jedno 6 brojeva na pretplati pa je zbog toga u exclusive clubu i prije neki 4 godina je kupio 5 ili 6 Simpa START paketa po cijeni 0,98kn po komadujako dobra akcija al kad se malo bolje razmisli te pakete i slicne pizdacije moj stari debelo vise plati
![]()
mislim da vip ima bolje organizaotre marketinga i prodaje.. pogotovo nakon dolaka one marije.
Čini mi se da je dobrih akcija sve manje i manje. Osim toga, sva šta mi mislimo da smo dobili besplano ili relativno povoljno - zapravo dobro platimo, pa i preplatimo.
Npr. Besplatni start paketi - više je operater dobio s novim korisnikom, nego šta je korisnik dobio s tim "besplatnim" start paketom!
Hey U Pepole I'm 2 cool 4 U!
Meni se svidaju ove t mobile akcije kad platis mob 548kn, a na racun ti se vrati 500kn, dosta jeftino prodes(48kn), a jos uvijek me svaki mjesec ugodno iznenadi poruka u kojoj mi javljaju da mi je na racun nadoplaceno 40kn
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Uoči nogometnog prevenstva, evo što nude naši operateri:
T-mobile
Kao što već znate u tijeku je T-mobile akcija "Spremite se za svjetsko prevenstvo" u kojoj su ponuđeni simpa paketi sa 400kn popusta + navijačka majica!
VIP
U Vip-a je akcija "Nogometni dvojac" za nove korisnike - nude mobitele (Vodafone live! Motorola V360v i Siemens C75 Ronaldo) sa 290kn na računu + torbica.
TELE2
Tele2 je čini mi se malo zaspao - ako žele iskoristit gužvu, sad je pravo vrime!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Cuo sam da je ova tele2 akcija sa 640kn na racunu dosta lose prosla - u jednoj prodavaonici navodno svega par uredjaja otislo , jos im desetci stoje na lageru
Inace, najbolja akcija iz Simpe kad sam je uzimao prije kaj ja znam 5 godina ili vise , uglavnom 300kn paket sa 100kn na racunu i jos se dobivalo 100kn .
Vezano uz SP u nogometu, ne čini li vam se da su operateri malo "ispuhani"? Nemaju više inspiracija-tipa onog Alcatela koji se pred par godina dobivao u boji "šahovnice", pa VIP-ovi posebni programi i aplikacije (igre) vezane baš uz nogomet...
Sad baš ne vidim ništa slično. Oni mobovi su te baš "molili" da ih kupiš, još u nogometnoj euforiji... Pa tko bi odolio!
Bookmarks