Izvorno postao sms freak
da ovo za te nokije isto sam 1. put čuo,ali nakon 2mj.......![]()
VIP
T-MOBILE
TELE2
Izvorno postao sms freak
da ovo za te nokije isto sam 1. put čuo,ali nakon 2mj.......![]()
...manje je više...
E, nemojmo zaboraviti ponudu tada HT-mobilea, Benefon ESC!, koji je u slobodnoj prodaji bio oko 5 somova, u ponudi je bio, mislim nešto ispod 1000kn.![]()
po meni su dobre akcije bile na prepadiu na vipu ono 91% popusta mob bagatela skoro..
a sjecam se pred jedno 4g ili tak net akcija dinersa i vipa s35 je tad bio 399kn na pretplati..kosta je oko 2500kn tada ok ponuda (pretplata je bila bez veze al opet ok ponuda)
A SE T28, N 3310?Izvorno postao Mobyy
Za T28 se sjećam da su jedini nudili u Simpa paketu.Izvorno postao Inovator
Što je bilo s 3310? Nje se sjećam samo u VIP ponudi za 91 kunu, prije 4 godine (na pretplatu 12mj.).
u simpi su bile daleko najpovoljnije, srezali su cijene na crno koje su bila oko 400 DEM, dok su u simpa paketu išle za 1199 KN. za tadašnje pojmove, "bagatela" (prije 5 g).Izvorno postao Mobyy
unazad 2 godine, VIP je nudio bolje akcije za prepaid, dok je T-mobile bio daleko bolji u postpaid području. VIPu je to uspjelo ponajviše zbog partnerstva za Vodafone-om, u sklopu čijih akcija se i sjećamo najnižih cijena.
Sjecam se tog T28,Izvorno postao Inovator
bas sam ga kupio u toj akciji, te sam bio glavna faca u kvartu 5 dana,
sve dok nije ostao u jaketi i mater ga oprala zajedno sa jaketom,
nemos virovati.![]()
ja još uvijek imam taj T28, malo se nešto kvarilo al za siću sam ga servisiro. istina kad su ga snizili ko ga je imo bio glavna faca, al ne zadugo. isto kao sad v3, kad nije bio na akciji jeben mob a sad ga bez uvrede ima svaka baba. e bila su to lijepa vremena kad nije bilo tolke ponude mobova jer sad ni sam neznaš kaj sve ima i nema u ponudi
Bookmarks