najbolja VIP ova akcija kad su preko neta dijelil v800, par stotinjaka komada, mada mnogi i nikad nisu ni čuli za to, a i ja prekasno![]()
VIP
T-MOBILE
TELE2
najbolja VIP ova akcija kad su preko neta dijelil v800, par stotinjaka komada, mada mnogi i nikad nisu ni čuli za to, a i ja prekasno![]()
Prvo što čujem. Isto je s akcijom T-mobilea za protekli Božić, kad se mogla bocnuti 3650 ili N-gage za 498kn. To sam saznao zahvaljujući dobrim dušama s Foruma, inače nigdje nije pisalo i masa ljudi uopće pojma nije imala za to.Izvorno postao ljacme
![]()
Da Ne Bi Dijelili Smo Pohvale - Šaljite I Akcije Operatera Koje Su Totalno Promašene!!!!!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
pa meni je recimo bila bez veze ona ponuda od t-mobile-a da uz potpisivanje ugovora na 24mj možeš dobiti simpa paket u pola cijene.Izvorno postao afroman
barem meni, jer ne znam nikoga u tko je to iskoristio: ili zato što im takvo nešto ne treba ili zato što su si baš nedavno produžili ugovor, pa nisu sudjelovali u akciji.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Slažem se. I to nisu bili baš neki mobovi u igri.Izvorno postao nijala
Mislim da je najvažniji dio proizvoda- ambalaža. VIP je imao presimpatične piramidice, koje je povukao, pa uveo one monotone "kolačiće", da bi sada prodavao u bezveznim (bar meni) jednoličnim bijelim škartocima.
Recimo, jedan od minusa za VIP. Jednu piramidicu čuvam kao uspomenu... E, to su lijepa vremena bila.
Mala ispravka:Izvorno postao Mobyy
N-Gage za 398kn,a 3650 za 498kn
Izvorno postao sms freak
da ovo za te nokije isto sam 1. put čuo,ali nakon 2mj.......![]()
...manje je više...
E, nemojmo zaboraviti ponudu tada HT-mobilea, Benefon ESC!, koji je u slobodnoj prodaji bio oko 5 somova, u ponudi je bio, mislim nešto ispod 1000kn.![]()
po meni su dobre akcije bile na prepadiu na vipu ono 91% popusta mob bagatela skoro..
a sjecam se pred jedno 4g ili tak net akcija dinersa i vipa s35 je tad bio 399kn na pretplati..kosta je oko 2500kn tada ok ponuda (pretplata je bila bez veze al opet ok ponuda)
A SE T28, N 3310?Izvorno postao Mobyy
Za T28 se sjećam da su jedini nudili u Simpa paketu.Izvorno postao Inovator
Što je bilo s 3310? Nje se sjećam samo u VIP ponudi za 91 kunu, prije 4 godine (na pretplatu 12mj.).
Bookmarks