Meni je recimo bila dobra VIP-ova akcija dijeljenja start paketa po fakultetima prošle godine - zgrabio sam 2.
VIP
T-MOBILE
TELE2
Baš me zanima koliko vas pamti akcije koje su bile provedene od naših opeartera, a koje su bile "razgrabljene" i koje su potakle stvaranje redova u prodajnim centrima operatera, npr. mobiteli po stvarno niskoj cijeni, promotivne akcije ili besplatno dijeljenje koječega.
Navedite bilo šta, šta vam je dobro ostalo u pamčenju. Bit će dobro prisjetiti se starih dobrih akcija - a zanima me i tko ima najbolje "akcije za pamćenje". Tu je i anketa!
Zadnji uredio afroman : 30-04-2006 u 13:19
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Meni je recimo bila dobra VIP-ova akcija dijeljenja start paketa po fakultetima prošle godine - zgrabio sam 2.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Meni je bila najaca akcija u t-mobilu kad su stigli mda uređaji za jeftinu lovu!Ugrabih jedan![]()
Meni su dobre akcije T-mobile-a tamo pred Božić i Novu godinu... Obično znaju spustit cijena mobitela...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni se čini da se najviše akcija bude u vip-u.
a tele2 je zasad imao samo 1 (ona 3 mobiteli za uskrs) pa tko zna kako će biti s njim ubuduće...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Makar sam ja u T-mobileu Vip sigurno ima bolje akcije.Prije su bile u Vipu sms poruke za 0 kuna od xx sati do xx sati a imaju i Vipfriends a T-mobile je tek sad doveo VPN te Team
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
VIPnet je uvijek imao "štih" kako dobro prodati uređaj.
Sjećam se one prve akcije-zamijeni petice za (mislim) kune na računu. To je bilo davne 2000. god.
Druga akcija VIP-a koja mi je ostala u sjećanju su oni Eskimi kad su jedan drugome dijelili VIPme pakete... Dosta simpatično!
Od najnovijih, dobra je ova akcija TELE2, o "očajno jeftinim mobitelima"...
Doslovno razgrabljene akcije,koliko me još pamet služi,su bile u VIP-u i to za promociju vikend tarife a T65 je bio 0,38 kn uz ugovor i poslije nje jedna sa Siemensom S35 za 0,91kn ili tako neka mala cifra.
Znam da su takve nenormalne gužve bile danima dok nisu sve prodali.
meni je bila super ona akcija za pretplatnike vipove,kad nije bilo uređaja skupljeg od 300 kn(p910i)...e to je bila akcija...
potpisujem! tad sam zgrabio Siemensa CX65 za 1 kn........Izvorno postao Ićo
najbolja VIP ova akcija kad su preko neta dijelil v800, par stotinjaka komada, mada mnogi i nikad nisu ni čuli za to, a i ja prekasno![]()
Prvo što čujem. Isto je s akcijom T-mobilea za protekli Božić, kad se mogla bocnuti 3650 ili N-gage za 498kn. To sam saznao zahvaljujući dobrim dušama s Foruma, inače nigdje nije pisalo i masa ljudi uopće pojma nije imala za to.Izvorno postao ljacme
![]()
Da Ne Bi Dijelili Smo Pohvale - Šaljite I Akcije Operatera Koje Su Totalno Promašene!!!!!
Mala ispravka:Izvorno postao Mobyy
N-Gage za 398kn,a 3650 za 498kn
Izvorno postao sms freak
da ovo za te nokije isto sam 1. put čuo,ali nakon 2mj.......![]()
...manje je više...
E, nemojmo zaboraviti ponudu tada HT-mobilea, Benefon ESC!, koji je u slobodnoj prodaji bio oko 5 somova, u ponudi je bio, mislim nešto ispod 1000kn.![]()
po meni su dobre akcije bile na prepadiu na vipu ono 91% popusta mob bagatela skoro..
a sjecam se pred jedno 4g ili tak net akcija dinersa i vipa s35 je tad bio 399kn na pretplati..kosta je oko 2500kn tada ok ponuda (pretplata je bila bez veze al opet ok ponuda)
A SE T28, N 3310?Izvorno postao Mobyy
Za T28 se sjećam da su jedini nudili u Simpa paketu.Izvorno postao Inovator
Što je bilo s 3310? Nje se sjećam samo u VIP ponudi za 91 kunu, prije 4 godine (na pretplatu 12mj.).
u simpi su bile daleko najpovoljnije, srezali su cijene na crno koje su bila oko 400 DEM, dok su u simpa paketu išle za 1199 KN. za tadašnje pojmove, "bagatela" (prije 5 g).Izvorno postao Mobyy
unazad 2 godine, VIP je nudio bolje akcije za prepaid, dok je T-mobile bio daleko bolji u postpaid području. VIPu je to uspjelo ponajviše zbog partnerstva za Vodafone-om, u sklopu čijih akcija se i sjećamo najnižih cijena.
Sjecam se tog T28,Izvorno postao Inovator
bas sam ga kupio u toj akciji, te sam bio glavna faca u kvartu 5 dana,
sve dok nije ostao u jaketi i mater ga oprala zajedno sa jaketom,
nemos virovati.![]()
pa meni je recimo bila bez veze ona ponuda od t-mobile-a da uz potpisivanje ugovora na 24mj možeš dobiti simpa paket u pola cijene.Izvorno postao afroman
barem meni, jer ne znam nikoga u tko je to iskoristio: ili zato što im takvo nešto ne treba ili zato što su si baš nedavno produžili ugovor, pa nisu sudjelovali u akciji.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja još uvijek imam taj T28, malo se nešto kvarilo al za siću sam ga servisiro. istina kad su ga snizili ko ga je imo bio glavna faca, al ne zadugo. isto kao sad v3, kad nije bio na akciji jeben mob a sad ga bez uvrede ima svaka baba. e bila su to lijepa vremena kad nije bilo tolke ponude mobova jer sad ni sam neznaš kaj sve ima i nema u ponudi
Slažem se. I to nisu bili baš neki mobovi u igri.Izvorno postao nijala
Mislim da je najvažniji dio proizvoda- ambalaža. VIP je imao presimpatične piramidice, koje je povukao, pa uveo one monotone "kolačiće", da bi sada prodavao u bezveznim (bar meni) jednoličnim bijelim škartocima.
Recimo, jedan od minusa za VIP. Jednu piramidicu čuvam kao uspomenu... E, to su lijepa vremena bila.
ovo i dobro rekao, znam kad je t28 bio 6000kn, čovječe koje pare i prije N3210 za 2000kn.....Izvorno postao ljacme
...manje je više...
Bookmarks