Tekstualnu stvar?!?!Izvorno postao exotica
![]()
Kao što rekoh gore, ali očito nitko nije vidio, na novim mac-ovima možeš vrtiti Windowse!!!
Tekstualnu stvar?!?!Izvorno postao exotica
![]()
Kao što rekoh gore, ali očito nitko nije vidio, na novim mac-ovima možeš vrtiti Windowse!!!
Ako bi kupio zbog OS-a, a ne zbog dizajna kompa, možeš i na PC instalirati OSX pa isprobati prije toga. A ako ćeš kupovati, obavezno kupi s intelovim procesorom zbog razloga koji je gog naveo
Instaliranje OSX-a na PC ili Windowsa na MAC vam je slično ovome:
Stavljanje flasha nekog modela mobitela u sasvim drugi model
Stavljanje ford motora automobila u fiat...
Izvedivo je... ali se jaaaaaako mnogo namučiti, pitanje oće li raditi, i ako bude radilo, bit će nuspojava i raznih problema 100%
Ja sam za PC;
Ima više programa a i puno više ljudi ima PC pa je moja preporuka PC.
Slažem se da je bolje uzeti PC (za sada), ali pogledajmo u budućnost i nemojmo biti tradicionalni.
Kao što je GOG naveo, na MAC se od nedavno mogu instalirati Windowsi, cijela stvar dolazi sa svim driverima koji su predviđeni za intelovu ifrastrukturu. To je već i tako dvojezgrena konfiguracija i poprilično je jaka, čitao sam u recenziji da je sasvim normalno vrtjeti i igre na njemu, a da određeni programi poput photoshopa rade čak i bolje nego li na dvojezgrenom PC-u.
Nabavite novi BUG u kojem je cijela stvar također malo opširnije objašnjena.
Mislim da je jedina prepreka što je MAC nešto skuplji od PC-a koji ima podjednaku konfiguraciju, a sve ostalo ide u prilog MAC-u.
Mislim da bi bilo pametno pričekati nešto vremena, cijena MAC-u bi trebala još malo pasti, pogotovo što će ga zbog Apple Boot Camp-a uzeti popriličan broj ljudi, pa ipak imamo sve u jednom (tko to ne bi htio).
Jesi ti znao da grafičke koje se ugrađuju u MAC nisu bazirane na tome da vrte igre, te u MAC G4 imaš ATI 9600 što je preslabo za ijednu noviju igru koja izlazi...
U kojem stoljeću živiš, ja govorim o konfiguraciji iMac Intel CoreDuo 20" ili sličnoj koje su danas aktualne koja ima grafičku ATI Radeon X1600 128MB koja je ako mene pitaš sasvim dovoljna. Malo se uputi u tematiku prije komentara.
Bookmarks