ja ne brijem na igrice. (osim managera). komp mi je više za surfanje, mjuzu. e sad, dal se mogu dokumenti u wordu, excelu otvorit na mac-u?
bio sam neki dan u ve-milu i pričo s likom o mac-u i baš mi se svidio komp
ja ne brijem na igrice. (osim managera). komp mi je više za surfanje, mjuzu. e sad, dal se mogu dokumenti u wordu, excelu otvorit na mac-u?
bio sam neki dan u ve-milu i pričo s likom o mac-u i baš mi se svidio komp
Ukoliko imaš office za Mac-a naravno da možeš...
Naravno da postoji office za mac... samo ja ti kažem iz prve ruke kako stoje prebacivanja sa maca na PC...
fakat je sve deformirano, marigine, pozicije slika itd...
ma briješ....za 10t k kupiš zvijer od kompa ili laptop,nemoj se sa tim macom zahebavat, možda ti neće sjesti,a onda buš meni plakao...![]()
odi na sigurno i bok,nemoj ići na prijestup pa zahebeš skok i koljeno![]()
Ako jos doda 4 milje na tu cifru dobije 17" Laptop od HP Dual Core,1024MB,PCI Express 256MB graficka....
Mac je za jednu stvar i to je Multimedia i tekstualnu stvar.
Mozda malo kasnije kad se razgrade sa intelom pa tek onda se da kupiti Mac.
Ovako kad si normalni User ne treba ti Mac.
Tekstualnu stvar?!?!Izvorno postao exotica
![]()
Kao što rekoh gore, ali očito nitko nije vidio, na novim mac-ovima možeš vrtiti Windowse!!!
Ako bi kupio zbog OS-a, a ne zbog dizajna kompa, možeš i na PC instalirati OSX pa isprobati prije toga. A ako ćeš kupovati, obavezno kupi s intelovim procesorom zbog razloga koji je gog naveo
MAC je stabilniji jači, bolji nema virusa... ali nema ni softvera i igara baš pregršt
Kad budem radio kupujem mac pc me počinje živcirat... Eh da mac je bolje izrađen (hardverski)
ima jako lijepo sučelje... novi mac osx uglavnom npr kada "smanjite" nešto u taskbar to se onako kao usiše... bolesni efekti... radio sam na macu svašta pa sam se oduševio...
PC i MAC 2 različita pojma... nema se što uspoređivati![]()
Zadnji uredio Compov : 01-05-2006 u 17:30
Seriously?
glega sam kratke filmiće iz BUGA o OSX(Tiger) i stvarno je prekrasno napravljeno, pogotovo mi se sviđaju widgeti i animacije!Izvorno postao Compov
![]()
Jao ljudi , jao observer, pa jesi ti pročitao koliko on ima novaca i da on nemože za te novce kupiti G5...
Čuj, što je je, a to je da se MACu plaća i ime...
X1600XT kartice su kartice koje su u rangu sa 6600GT karticama od nvidie, samo nešto bolje, te su za PC platformu totalno neisplative jer su skupe, nude malo i samo su za multimediju što je i razlog zašto ih stavljaju u G5
nemoj meni da se ja upućujem u tematiku, jer sam moderator ovog dijela, naravno da moram znati o čemu se govori, a hvala bogu znam zbog svog iskustva i sa MACom kojega imamo u firmi i sa PCem već mnogo godina...
G5 ti je daleko vise od 10 tisuća kuna...
a za cijenu G5 računala, možeš kupiti predobro PC računalo, čak i nabrijanije nego što prave likovi iz Alienwarea... a da ne govorimo onda o užitku rada...
Zadnji uredio Krompirko : 01-05-2006 u 23:54
Još da vidiš uživo ma predobro... ja sam 10minuta (nemoj reć da sam lud) samo klikao da minimalizira i da vrati gore.... volim te gluposti... stvarno pre dobro izgledaju te animacije... jer su u krivuljama... a ne ovo pc imitiranje... kad se ikona primakne zamuti seIzvorno postao Ba®t
Seriously?
Bookmarks