Ovako kupujem mp3 i oću da bude dobar (da ima video podršku)
vidio sam u peveca neki LOBOX 1GB MP4 player ali je u peveca i nije neka poznata marka pa...... znate ali kožta 930 kn što mi se sviđa (još imam rođaka u stranim zemljama pa me dođe još jeftinije) ima 2 ulaza za slušalice što valja 1.5 inch zaslon li ion baterija s 8-10 sati rada 35b
a onda sam vidio Ipod nano
naravno Ipod ali košta 1500 kn (nisam pogledao više specifikacija jer imam dial up pa ide jako sporo pa ako neko može dat direktan link.
I dajte još ponuda (min 1gb mjesta i video podrška)
Za logobox nikad nisam cuo, tako da nemam komentara. Sto se tice nana, njega bas i nebi preporucio za gledanje videa. Jednostavno je premalen ekran za to, ako zelis gledati video uzmi si barem ipod video.
Po meni više ti se isplati sačekat tj skupit pare pa kupit nešto pošteno što bi zadovoljavalo tvoje zahtjeve. A ne neke proizvode upitne kvalitete i svega ostaloga
Sto se tice loboxa nije tako loš.Inace ih masovno možeš naći u svim Bosizz centrima i dobro se prodaju.Frend je curi kupio za rođendan(onaj od gige) i ona je oduševljena.Mislim player radi besprjekorno,nije neki potrošač baterija.Jedino sto mi izgleda malo "jeftino".Odaje dojam preplastičnosti(pogotovo srebreni).Sto se tiče kvalitete izrade djeluje solidno(gumbi.....).I da cijenom i ne ulaze u neke jeftikane!Raspitaj se još malo prije nego bilo što uzmeš!
Bookmarks