malo previse.da je bar oko 350eur.
već tjedan seprodaje po: Njemačkoj, Holandiji, Švici i Italiji.
pitanje je trena kad će i do nas
za nestrpljive na club-siemens shopu je cijena 408 Eura ( sa porezom)
http://www.club-siemens.com/shop/
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
malo previse.da je bar oko 350eur.
dobar je mob ali mene privlace stereo zvucnici na s88![]()
ali cool izgleda,ali materijali od kojih je izgrađen nekak mi sugeriraju da će kod nas biti skuplji...
Zadnji uredio smogovac : 30-04-2006 u 17:25
uuuu malo skupo, ali mi je mob jedan od ljepših![]()
...manje je više...
tih 408Eura je sa porezom, znaci bez poreza njegova cijena u Njemackoj je 350E........
jeste da je to mnogo novca ali imnogo nudi.........
da ima 3.2 MpX cameru kao EF91 ne bih sekunde razmisljao, kupio bih ga odmah ali ovako cekam da vidim cijenu 91-inice. predvidjaju da ce biti oko 550 Eura......
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
550 Eura mi je malo previse dat za mob , mozda nekad poslje dok se zaposlim kupim neku mrcinu od moba , za sad cu se zadovoljit s nekim jeftinijimIzvorno postao drazen
to je prava zvijer koja nema previse veze sa starim siemensima,ali 550 eur je strasno.Izvorno postao drazen
SX1 je kada je tek dosao u ZG kostao oko 4100 KN ( a ja sam samozbog njega iz Zenice išao u ZG da bih ga kupio)...........
naravno on je smartphone ali i EF91 je prvi 3,5 G telefon na tržištu...........
ovo je ipak TOPIC o EF 81 evo i cijena mu je odmah sletila u Njemačkoj se može naći za 355 Eura a na club-siemensu je spala na 387 Eura..........
citam i na mobilnomsvetu da je cijena u beogradu 350eur.
Kod nas bi cijena trebala biti 2.985,00 Kn, a u prodaji bi trebao biti u lipnju...
Cijena u Beogradu vec pala na 330 eura, pa taj mob dok dodje do nas ce odmah ici u prodaju u simpa paket za 1298 kn![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Pa napisao sam ti gore cijenu![]()
Ma ja samo komentiram pad cijene u Beogradu od 20 eura u 2 dana, pa kazem da ce do kad dodje do nas cijena biti povoljna.
trebao bi biti u HR prije svjetskog prvenstva, tako mi je javljeno..........
cinjenica je da su u srbiji mobovi jeftini,tako da sumjam da ce cjena biti tako"mala"
Evo izasao je i jedan review mobitela na GSMareni. Kazu da nije ni camera phone, ni music phone. Uostalnom procitajte sami:http://www.gsmarena.com/benq_siemens_ef81-review-85.php
pa kakav je onda?
Pa procitaj sam. Sto se mene tice je ok, imam par zamjerki, ali svatko za sebe iz reviewa moze izvuci par zakljucaka o mobitelu. Ja mogu reci kakav se mob meni ucinio, ali netko drugi moze u pocetku reci da mu mob ne valja jer ne podrzava EDGE i sl.
Procitaj sam, jedino ako ne znas citat engleski budem ti izvukao par vaznijih stvari da sam ocijenis.
procitao sam dio teksta i dobro je sto je mob cijeli napravljen od metala,tj. od izbrusenog aluminija,to znaci da je kvaliteta zajamcena
Izvorno postao sonyck
titanijum...........
Bookmarks