Da, trazi onih tri minuta i nista, a bluethoot dongle poronasla. Sa P2KComanderom 3.3.0 ne moze da ucita ni root i bilo sta da uradim pukne commander.
e, pa onda mora i na V3x!Izvorno postao tomican
gdje ti zapinje? ne možeš ju naći ili?
Da, trazi onih tri minuta i nista, a bluethoot dongle poronasla. Sa P2KComanderom 3.3.0 ne moze da ucita ni root i bilo sta da uradim pukne commander.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
stavi 3.29 i poštelaj u settings šta da ti učitavaIzvorno postao tomican
A taman jedva nasao ovaj, ali ajde vracam stari. A sto se tice BT_a da li prvo da upalim BT ili prvo mob, pa neka se traze.![]()
![]()
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
BT pa mob... i onda traži...Izvorno postao tomican
BTW čitaj PM poruke
Vratio na 3.29 i GLE sve radi kako treba, majtori ostaju majstori.![]()
![]()
Ja i sa pola baterije ubacih MP, e sada ono fino podesavanje. Hvala Inovatoru da moze i sa pola baterije napuniti 126 mb, za nepunih 10 min. Jos se muci sa BT_om, ali ako nece milom ide i sila nekada.![]()
Sam ti rekao da flashanje traje kojih 10min. Super da si uspio, bravoIzvorno postao tomican
![]()
Skyward iskreno govoreci plasio sam se zbog baterije ali kad je Inovator rekao da je brzina velika oko transfera odlucio sam da flashujem, e sad treba traziti skinove, jer od V3 ne pasu, uspeo sam ubaciti svoje amr, svoj wallpaper bar za sada i neke njegove mp3 izbrisao. E sad malo DRM da vidim kako odradjuje.![]()
![]()
http://www.rasputin007.co.uk/
Skinovi za V3x. Uživaj![]()
time smo i zaključili ovu temu![]()
Bookmarks