Ne posjedujem S9500 ali sam radio s njim jedno tjedan dana, a i inače sam poprilično upoznat s FinePix serijom fotoaparata, i mogu slobodno reći da su jedni od boljih vrsta aparata na tržištu (gotovo da i nema korisnika koji se je opekao na njima, jedino ako je krivo odabrao ono što je želio). Osobno najviše obožavam Canonove SLR-ove (najčešće koristim 350D) ali za rezervu imam i dva kompakta od kojih je jedan Finepix S5500 koji često ponesem iz zafrkancije jer ne moram nositi sve objektive. To je još jedna prednost kod aparata kao što je S9500 ili S9000 (svejedno). U biti sve što vam treba je 2 seta baterija i blic i spremni ste za akciju. E sad, isprobao sam (na kratko) navedenog Panasonica, i mogu reći da mi se nije previše svidio, ne mislim da je loš, jednostavno imam loš osjećaj kada mi je u ruci. Ja bih definitivno uzeo prije Fuji-a ispred Panasonica, iako moram priznati da ćete s Panasonicom napraviti bolje fotografije, puno realnijih boja, pravilnije eksponirane i oštrije slike. Mislim da je to stvar navike i ukusa.

Odgovori uz citat
). 
Bookmarks