Najprije zelim spomenuti da nemam iskustava sa ovim digitalcem, pa stoga niti zelim niti mogu ulaziti u detaljno komentiranje njegovih karakteristika, barem ne iz prve ruke, vec bi navedeno eventualno mogao uciniti ba bazi proucavanja njegovih specifikacija.Izvorno postao Tuljan_A.net
Zelim samo napomenuti da je klasa kojoj S9000 pripada klasa koje se u zadnjih godinu dana podosta razlila i producirala nekoliko vrlo zanimljivih digitalnih foto aparata, koji su doista dostojni da se zovu SLR like digitalcima.
Cijena navedenoga modela je u Info Gami oko 4100 kn, kada sam ja zadnji puta gledao. To je mozda i sitna prednost u odnosu na konkutente za koje je potrebno izdvojiti ipak nesto vise novca.
Bez obzira na navedeno savjetujem vam da ipak pogledate i sljedece modele:
1. Panasonic Lumix DMC FZ30 - cijena cca 4700 kn
2. Kodak Easy Share P850 - cijena cca 3700 kn (jedini jeftiniji od S9000)
3. Kodak Easy Share P880 - cijena cca 4500 kn
Osim gore spomenutih, zelio bih skrenuti paznju i na jos nesto. Iznos novca potreban izdvojiti za kupnju SLR digitalnoga foto aparata, svakim danom je sve nizi i priblizava se granci od 5000 kn. Posto si ti taj iznos naveo kao zadnji prihvatljiv koji bi izdvojio za digitalni foto aparat, ne mogu a da ne predlozim jos nesto, pogotovo imajuci u vidu svr prednosti koje SLR aparat donosi pred ne SLR digitalcima.
Tako skrecem paznju na jos jedan, ovaj puta dSLR model:
1. Nikon D50
U Info Gami je u kitu sa 18 - 55 objektivnom dostupan za 5100 kn, te bi definitivno upravo on bio moj izbor!

Odgovori uz citat

Bookmarks