Nije sve u procesoru...Izvorno postao Symbian FAN
Nije sve u procesoru...Izvorno postao Symbian FAN
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma da ta ngage3 izadje ja bi ju odmah kupioMoje misljenje je da su ova stara ngage i ova QD super mobaci,jedino je banana sta imaju malo boja(display) i nemaju kamericu(pa bar 640x480).Frend mi ju je imao i taj phone je prezivio svasta,a kvaliteta je definitivno neupitna.Mislim da je s tim modelom nokia napravila veliki pomak.Ova nova(ako izadje a nadam se da hoce jednog dana) mogla bi bit pravi hit,a cak ne trebaju niti mijenjati OS6.1 neka ostane jer ima hrpa igrica i programcica za nj.
![]()
Meni u praksi nije smetao tako malen broj boja na ekranu, ali mi je smetalo kuciste od prvog N-gagea, QD je imao puno bolje i odlicnu ergonomiju, no manjak stereo mp3a i nikakva nadogranja OSa su ga potopili.Izvorno postao sfreak
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks