Za izlazak PSP se zna vec godinama, mislis da Nokia nije na to racunala?Izvorno postao Vuxs
Za izlazak PSP se zna vec godinama, mislis da Nokia nije na to racunala?Izvorno postao Vuxs
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nije... da je ...ubacila bi bolji procesor...Izvorno postao rospaya
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Po mom mišljenju, Nokia je prvotno mislili na svoj brand kad je izbacivala N-Gage.Znači, oni "zagriženi" Nokijevci su trebali prije kupiti nešto s "markom" i to dokazanom, uz naravno multimedijalne mogućnosti, čime su trebali lagano pregaziti Sony...
Nokia je tada bila na visokom tronu, možda višem nego danas kad joj Samsung i Motorola dahću za vratom i to vrlo ozbiljno, i iz te pre-samouvjerenosti su krenuli u projekt N-Gage.
Činjenica jest da se ipak ta dva segmenta (igraća konzola i mobitel) nisu poklopili (kao npr mp3 player i mob, što se javlja kasnije) i N-Gage je doživjela sudbinu kakvu jest.
Jedina dobra stvar koju su napravili jest napravili mob na Symbian platformi, što je spriječilo da N-Gage padne u zaborav. Samo ću još jednom ponoviti- Nokia 3300, jako dobar mob, napravljena je kao mini N-Gage, ali na series 40 platformi.Tko je se danas uopće sjeća?
Eto, ubacih malo svojih razmišljanja...![]()
Nije sve u procesoru...Izvorno postao Symbian FAN
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma da ta ngage3 izadje ja bi ju odmah kupioMoje misljenje je da su ova stara ngage i ova QD super mobaci,jedino je banana sta imaju malo boja(display) i nemaju kamericu(pa bar 640x480).Frend mi ju je imao i taj phone je prezivio svasta,a kvaliteta je definitivno neupitna.Mislim da je s tim modelom nokia napravila veliki pomak.Ova nova(ako izadje a nadam se da hoce jednog dana) mogla bi bit pravi hit,a cak ne trebaju niti mijenjati OS6.1 neka ostane jer ima hrpa igrica i programcica za nj.
![]()
Meni u praksi nije smetao tako malen broj boja na ekranu, ali mi je smetalo kuciste od prvog N-gagea, QD je imao puno bolje i odlicnu ergonomiju, no manjak stereo mp3a i nikakva nadogranja OSa su ga potopili.Izvorno postao sfreak
www.gadgethive.com
Bookmarks