Čini mi se da sam ove slike već vidio, sad u nekom časopisu ili ovdje... Ali pred davno...
Da, koliko ja znam, Nokia je kao odustala od razvijanja nove, Treće N-gage...
Čini mi se da sam ove slike već vidio, sad u nekom časopisu ili ovdje... Ali pred davno...
Da, koliko ja znam, Nokia je kao odustala od razvijanja nove, Treće N-gage...
mislio sam da je več svima jasno da je ovo koncept star preko godinu,godinu i pol,a bilo je threadova prije u kojem se raspravljalo baš o konceptima ovog telefona i bilo je mnogo slika. btw, i naslov bi trebao biti n-gage 2 a ne 3,jel qd nije nasljednik.
Jao, slika je stara bar godinu dana, a Nokia svako malo prica da je gotova sa N-gageom pa onda opet forsira takav model.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma sve je to namješteno...nisu službene... Uostalom kako NGage 3 a još niti Ngage 2 nije izašla...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ngage je propali model..
nebi se složio sa time,bez obzira na neke nokijine official izjave (to što oni nisu ispunili svoje zacrtane profite na različitim područjima neznači da je telefon sam po sebi promašaj), baš suprotno ovaj je mobitel bio prava inovacija kada se pojavio i imao je mnoge adute,osobno sam ga imao nekoliko puta,i ostat če zapamčen sa moje strane kao jedan od največih![]()
-Ja se slazem!!!Izvorno postao sodom
Slažem se. Ali samo po jednom- bila je (i još je) Symbian platforma.Izvorno postao sodom
Da je slučajno bila s40, ne bi je se nitko ni sjetio. Npr. tko se sjeća Nokie 3300?
Bookmarks