E to ce biti pravi phone![]()
E to ce biti pravi phone![]()
Photoshop je prijatelj moj, prijatelj moj
Gdje je Jura...
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
mislim da su odustali od mobitela odavno
mislim da jo ovo montaža!
Čini mi se da sam ove slike već vidio, sad u nekom časopisu ili ovdje... Ali pred davno...
Da, koliko ja znam, Nokia je kao odustala od razvijanja nove, Treće N-gage...
mislio sam da je več svima jasno da je ovo koncept star preko godinu,godinu i pol,a bilo je threadova prije u kojem se raspravljalo baš o konceptima ovog telefona i bilo je mnogo slika. btw, i naslov bi trebao biti n-gage 2 a ne 3,jel qd nije nasljednik.
Jao, slika je stara bar godinu dana, a Nokia svako malo prica da je gotova sa N-gageom pa onda opet forsira takav model.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma sve je to namješteno...nisu službene... Uostalom kako NGage 3 a još niti Ngage 2 nije izašla...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ngage je propali model..
nebi se složio sa time,bez obzira na neke nokijine official izjave (to što oni nisu ispunili svoje zacrtane profite na različitim područjima neznači da je telefon sam po sebi promašaj), baš suprotno ovaj je mobitel bio prava inovacija kada se pojavio i imao je mnoge adute,osobno sam ga imao nekoliko puta,i ostat če zapamčen sa moje strane kao jedan od največih![]()
-Ja se slazem!!!Izvorno postao sodom
Izvorno postao Osvetnik 88
također potpisujem!!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Da ga ima nabavit, sad bih ga kupio
Eto![]()
Po meni je propaliji onaj V3 il nešto slično šminkersko i krajnje ograničeno
Slažem se. Ali samo po jednom- bila je (i još je) Symbian platforma.Izvorno postao sodom
Da je slučajno bila s40, ne bi je se nitko ni sjetio. Npr. tko se sjeća Nokie 3300?
da...
6600 je još uvijek in hehe
a šteta -gage je baš zakon za igrati možeš i sa čevapima pritiskati tipke...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Imao sam oba N-gagea i onaj prvi mi je dosad najbolji mobitel koji sam imao... Problem kod Nokie je sto napada Gameboy i PSP trziste, sto je totalno kriva strategija. Trebaju ubaciti puno inovacije i sami napraviti novo trziste gaming smartphonea.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zato si onda kupis PSP (4x bolje od Ngagea) i 6230...... [Makar nemam PSP, ali kazem za one hardcore igrace]
S ovim se slažem... Makar je Nokia na N-gageom, htjela napraviti neki spoj PSP-a i mobitela...Izvorno postao rospaya
Osobno, meni se ovaj mobitel ne sviđa... Ali zasigurno ima ljudi koji žele mobitel i "prijenosnu igraću konzolu"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam par frendova koji imaju nokie N-gage , imao sam ih rukama , mob mi je fenomenalan , velicina me opce ne smeta , jedino je baterija livada jer tesko da im dan izdrze kad igraju nesto to mu je najveca zamjerka. Jos me smeta sto taj mobitel nema IrDa , a Bluetooth mu je ogranicen , ne moze se slati vece fileove. Tako mi je frend rekao da mp3ce ili nesto velko se ne moze prebacivati s nokie na druge mobitele iako meni nije jasno zbog cega![]()
Sve skupa meni se svidja ova N-gage koja je gore na slikama a i stara n-gage je mrcina.
Pozdrav
kako ti kažeš n-gage možda napada gameboy ali kako to misliš psp?!?
pa kad je psp izašao a kada n-gage...ma n-gage će ući u legendu i to je to....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Za izlazak PSP se zna vec godinama, mislis da Nokia nije na to racunala?Izvorno postao Vuxs
www.gadgethive.com
Nije... da je ...ubacila bi bolji procesor...Izvorno postao rospaya
![]()
Po mom mišljenju, Nokia je prvotno mislili na svoj brand kad je izbacivala N-Gage.Znači, oni "zagriženi" Nokijevci su trebali prije kupiti nešto s "markom" i to dokazanom, uz naravno multimedijalne mogućnosti, čime su trebali lagano pregaziti Sony...
Nokia je tada bila na visokom tronu, možda višem nego danas kad joj Samsung i Motorola dahću za vratom i to vrlo ozbiljno, i iz te pre-samouvjerenosti su krenuli u projekt N-Gage.
Činjenica jest da se ipak ta dva segmenta (igraća konzola i mobitel) nisu poklopili (kao npr mp3 player i mob, što se javlja kasnije) i N-Gage je doživjela sudbinu kakvu jest.
Jedina dobra stvar koju su napravili jest napravili mob na Symbian platformi, što je spriječilo da N-Gage padne u zaborav. Samo ću još jednom ponoviti- Nokia 3300, jako dobar mob, napravljena je kao mini N-Gage, ali na series 40 platformi.Tko je se danas uopće sjeća?
Eto, ubacih malo svojih razmišljanja...![]()
Nije sve u procesoru...Izvorno postao Symbian FAN
www.gadgethive.com
Bookmarks