Htio sam vec iskomentirati stvar no odustao sam, ali vuces me za jezik...Izvorno postao ttperic
Look, lik ga ispravlja zato sto ovaj pise ekavicom... what the f*ck?! Potpuno razumijem reakciju koju je izazvao. Kaj on ima nekog ispravljati? Uz to poslao je 3 replya i u njima nista korisno vec se samo pravio pametan...
Razumio bih da je ovaj Srbin napisao reply na cirilici, nema frke, ali tip pise na latinici i s oldschool sh=š stilom i dobije zajedljivi komentar. Umjesto da je rekao "da, fakat, sorry... napisao je kako" ovaj je poceo provocirati.
Molio bih da se zbog OT-a ne brise my reply nego da se objasni imaju li ljudi pravo pisati na ekavici i lokalnom dijalektu ili nemaju... ako je vec totalni OT onda cemo se prebaciti na neki dio foruma gdje diskusija nije OT da malo razglabamo o bahatim pojedincima...
Uz to da jos jednom podrzim demoshtenesa rekao bih da je lik cak i cijelu stvar iskomentirao prilicno skulirano, vrlo jasno i bez vrijedjanja.
sumfak - ocito si newbie jer priznajes da ti je ovo prvi post. OK. no zanima me jesi li mozda pokusao pronaci na forumu nesto sto bi ti moglo pomoci ili ne? jesi li primjetio da na ovom forumu ima ljudi iz cijele ex-yu i da ovo nije forum o hrvatskom jeziku nego forum o necemu sto nas sve interesira?
imas garanciju... furaj na reklamaciju, na servis... trazi drugi mob, saznaj razlog cemu takvo (ne)normalno trosenje baterije pa nam javi rezultat. nemoj provocirati covjeka zato sto pise svojim jezikom, koji je by the way vrlo slican nasem.

Odgovori uz citat
Bookmarks