Ako ne ide s master reset oni na reklamaciju
Pozdrav svima,imam jedan problemrije 4 tjedna sam kupio Motorolu MPX200
u RAM3-u.Prije par dana trajanje baterije mi se jako smanjilo.Mobitel napunim,a kada ga odspojim sa punjaca bateriju mu se sama pocne prazniti bez da ga ja uopce koristim.Please help,da li da idem na reklamaciju ili je u necemu drugom problem.
P.S. ovo mi je prvi post
Ako ne ide s master reset oni na reklamaciju
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
Možda si uključio IrDA port pa ti se zato brzo prazni. Start -> Settings->Beam->Receive incoming beams.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
imam MPx200,gdje ugasim IrDa
pomagajte molim vas
Mislim da je chovek sve napisao, pre nego sto napises nesto, pogledaj sta su ljudi pisali, ako si sam pokrenuo temu, bilo bi logicno da je bolje pratish.Izvorno postao ttperic
A da ti naucis pisati.
Nije chovek, nego covjek i nije pre nego prije.
I kao prvo,mob sam dobio tek prije 4 tjedna, a upute nisu najbolje izvedene.
Da li bi me ispravljao da sam ti odgovor napisao na engleskom, ili nekom drugom ne srpskom jeziku???Izvorno postao sumfak
P.S. Odgovore pisem, i teme postavljam na srpskom jeziku, shodno svom poreklu, i trenutnom prebivalistu, a ako ti to smeta, neces vise imati priliku da chitas moje odgovore na tvoje teme.
Hej...polako. Ne želimo svađu na temu srpski vs. hrvatski.
Nema potrebe za takvim odgovorom...
Htio sam vec iskomentirati stvar no odustao sam, ali vuces me za jezik...Izvorno postao ttperic
Look, lik ga ispravlja zato sto ovaj pise ekavicom... what the f*ck?! Potpuno razumijem reakciju koju je izazvao. Kaj on ima nekog ispravljati? Uz to poslao je 3 replya i u njima nista korisno vec se samo pravio pametan...
Razumio bih da je ovaj Srbin napisao reply na cirilici, nema frke, ali tip pise na latinici i s oldschool sh=š stilom i dobije zajedljivi komentar. Umjesto da je rekao "da, fakat, sorry... napisao je kako" ovaj je poceo provocirati.
Molio bih da se zbog OT-a ne brise my reply nego da se objasni imaju li ljudi pravo pisati na ekavici i lokalnom dijalektu ili nemaju... ako je vec totalni OT onda cemo se prebaciti na neki dio foruma gdje diskusija nije OT da malo razglabamo o bahatim pojedincima...
Uz to da jos jednom podrzim demoshtenesa rekao bih da je lik cak i cijelu stvar iskomentirao prilicno skulirano, vrlo jasno i bez vrijedjanja.
sumfak - ocito si newbie jer priznajes da ti je ovo prvi post. OK. no zanima me jesi li mozda pokusao pronaci na forumu nesto sto bi ti moglo pomoci ili ne? jesi li primjetio da na ovom forumu ima ljudi iz cijele ex-yu i da ovo nije forum o hrvatskom jeziku nego forum o necemu sto nas sve interesira?
imas garanciju... furaj na reklamaciju, na servis... trazi drugi mob, saznaj razlog cemu takvo (ne)normalno trosenje baterije pa nam javi rezultat. nemoj provocirati covjeka zato sto pise svojim jezikom, koji je by the way vrlo slican nasem.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Mob radi u redu,poslusao sam savjet jednog tipa sa foruma,da ga 5-10 puta napunim pa onda ispraznim,a ti mi ne moras drzati prodike koda sam u vrticu.
A ono sam napisao zato sto me izvicirao,a ovaj topic sam napisao jer nisam znao sta se dogada mobu,a tek sam kasnije vidio da je bila rasprava o toj temi.
Ipak sam na forumu tek 2 tjedna.
I nisam mislio da je on Srbin,jer to ne znam,mozda je iz neke druge drzave iz bivse YU.Tek sam u njegovu odgovoru saznao da je iz SCG-a.
I samo nesto,sta forumi ne sluze da se izmjenjuju iskustva u vezi odredenih stvari i da si ljudi medusobno pomognu,a ne da se pisu postovi veliki kao referati.
Pozdrav!
Debeli OT ali... Dali je dopustivo ovo objašnjenje "zato što me iživcirao" pa da počne pljuvanje, izgovor da je u odgovoru shvatio od kud je čovjek je glupost jer mu piše pod lokacija.Izvorno postao sumfak
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Moderatori...mislim da ovo nema smisla više da se nastavi![]()
Gle kada mi je poslao poruku nije pisalo da je iz Nisa,SCG,to je sve od mene za ovaj topic,ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio.
Pozdrav i hvala na savjetima.
da ne otvaram novi topic, imam dvije mpx 200, jedna je stara oko pol godine, dok je druga oko godinu i nesto, sad u zadnje vrijeme baterija mi traje oko 6 sati s umjerenim koristenjem (oko sat vremena razgovora i jos malo prckanja i malo mp3ca) ne znam kako da to ispravim, ali sam siguran kad je to pocelo (mob mi je napravio master reset, sam od sebe, i to navecer kad je bat bila pri kraju)
ovaj jedan je jos pod garancijom, pa cu ga pustiti ljudima koji su zato placeni (ram 3), ali molim pomoc za ovaj drugi
Napuni bateriju do kraja i uradi master reset. Ni meni nije jasno zasto, ali pomaze.
Bookmarks