= Citat = Izvorno postao mm22 Pregledaj post
Ljudi moji drzite se teme, kakav sad WAP na mobitelu od 11eura?! To je za one kojima treba drugi aparat, tanak, lagan za pozive i SMS. Njemu je konkurencija moto F3 i Nokia 1110. Inzistirati na takvim sitnicama na mobitelu te cijene i namjene nema smisla. Uostalom sta bi sa WAPom, skidali melodije na mobitel?
Prebacite temu u Samsung sekciju i drzite se topica.
Pa tema je T-Mobile -ponuda mobitela, zar ne?Pa u okviru teme mi i pričamo o ovom telefonu jer je na ponudi.
Samo što je kod vas u HR ta ponuda skuplja čini mi se i košta 300 kn u web šopu a u okviru Simpa paketa je 400kn.To vam je 40 - 50 € otprilike.Za te pare BI TREBALO da se u ponudi nađu te opcije u mobitelu ako su ih naveli u karakteristikama.Ako ih pak nema onda je to neprofesionalizam T-Mobila.
Ja u Crnoj Gori sam prošla super jeftino jer sam ga dobila za 11 € i zaista mi je dobar za SMS poruke koje se lako pišu na njemu.
Ja se samo pitam otkud takva razlika u cijeni, a opet i to kako ISTI ovakvi modeli negdje imaju wap a negdje nemaju?
MM22 ti se isto pitaš da li se ovaj tel. može otključati u kućnoj radinosti, zar ne?Znači i ti bi da "petljaš" nešto po tom pitanju.