... jel se zna kad bi mogla past cijena Nokie N97... zasad je još uvik drsko skupa...
Nokia 2330 pojeftinila na 198kn.super jeftino u paketu
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...?sifra=NO2330C
... jel se zna kad bi mogla past cijena Nokie N97... zasad je još uvik drsko skupa...
Razocaran sam jer od 16.12 t mobile nema promjene u cijenama simpa paketa .nema nikakva totalna snizenja kao prosle godine.katastrofa!nisu cak ni za bozic nista pojeftinili
......zna možda neko kad će pasti cijena nokie 5800xm??
......ako neće uskoro skupit ću pare i kupit ga odma.......
Zalosna je ova Simpina ponuda u zadnje vrijeme, kako cjenovno tako i po 'modelima'. Tele2 ih mlati po tome samo tako, a bogme u zadnje vrijeme i Vip.
... tele2 ih je pomea, i cijenama i ponudom... doduše svi bolji modeli su stalno nedostupni koliko ih prodaju...
Novo u ponudi:
Nokia N97 Mini
Samo uređaj: 3398,00 kn
Link
Zadnji uredio Harasho! : 14-01-2010 u 15:53
E da kaj je taj N97 mini? Gledal na jutubu pa je nes MALO manji, jel ima kakve razlike osim velicine?
One day, sky went blue...
To i ja velim muInaće t-mobile su baš banana... i satio i w995 slabo nude za dobre pare! U njemačkoj u dućanu (preprodaja) vidio w995 za 180 eura (1300 kn) i satio 380 eura (2750 kn) potpuno novi! Ovdje na pretplati toliko na 24 mj. Ma skupi su i gotovo!
da li možda ima netko nekakv info, da li će Nexus One doći u T-mobile??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
T-Mobile UK u sljedićih mjesec-dva dobiva:
-HTC Bravo
-SE x10
-SE Vivaz
-BB Storm2
-Samsung Galaxy Spica
Možda jedan od ovih dođe i do nas, no Nexus One oćito neće skoro dolaziti u T-mob, barem ne dok Voda ima EU ekskluzivu...
link_GSMarena
Zadnji uredio Harasho! : 05-02-2010 u 01:44
Lg gd510
Simpa paket 998
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...sifra=LGGD510B
Jeftiniji od kukija,kuki je odma u paketu bio skuplji,koi je bolji kuki il ovaj.slicni su
Razlika između LG GD510 i LG KP500/502 je u tome što GD510 ima solarni panel za punjenje baterije preko sunčeve energije.
Taj se panel stavlja umjesto stražnjeg poklopca koliko sam skužio po slikama na internetu.
Druge razlike nema.
Taj solarni panel meni nije nešto,te mi izgled GD510 nije nešto,ružan je,a ništa nije bolji od KP500/502.
Pošto je LG KP500/502 jeftiniji od GD510,on mi izgleda bolja kupnja od LG GD510.
Jedino da sad T-mobile nekim čudom spusti cijenu GD510 na istu cijenu kao i Tele2 i Vip za KP500/502 onda bi bio dobar,ali ovako je mob ružan i nema ništa specijalno.
Malo sam počistio temu od nepotrebnog razglabanja. Držite se teme, odnosno ponude mobitela u T-Mobileu.
Nokia 5230 u ponudi:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NO5230
1198kn je jako dobra cijena za takav mobitel, još ima i besplatnu doživotnu navigaciju!
Samo neznam tko će im pored te nokie kupovati pop ili corby....
@maher daj stavi sličicu i cijenu
5230 i 5530 su isti mobiteli samo jedan za t-shita a drugi kod Vodafonea, Okljaštene verzije 5800. Pa sada svi imaju doživotnu navigaciju (NOKIA)Ima GPS a nema WiFi!?
....
bio sam danas u t-com centru i vidio izlozen samsung s5230... a pored njega pise da tek dolazi (nema nista niti na webu, ili ja ne vidim dobro)...
kako to da tek dolazi, pa zar nije jos prosle godine bio u ponudi...
jel to dolazi onaj sa WiFI-jem?
pise i da je t-mobile vairy touch u dolasku, a sa neta su ga isto skinuli.
Boga pitaj što oni mantaju.
To sam i ja vidio da s5230 tek dolazi... to napišu kada im zalihe ponestanu pa imaš samo taj izložen a na netu ga maknuli da ljude ne bune. Možda sada s novom turom i bijeli ponude.
Dobro, zna li netko jesu li te NOKIE 5230 stigle u t-centre?
kako uopće dobiti na telefon neki t-centar, i pitati ih da li
imaju neki uređaj?
bio ja danas... na cvjetnom... jos nisu stigle...
rekla mi je da ne zna kada ce stici.
Bookmarks