Potpisujem.... po njihovom zaključku onda novi uređaji i novi softveri nebi smjeli izlazit u prodaju...Izvorno postao marko6630
Potpisujem.... po njihovom zaključku onda novi uređaji i novi softveri nebi smjeli izlazit u prodaju...Izvorno postao marko6630
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma ne!Izvorno postao Symbian FAN
I ja čekam novu Nseriju, ali bilo je govora kako će proći malo vremena dok se ne napišu i budu dostupne nove aplikacije za novu Nseriju.
e tek sad ja nista ne razumin!!!
evo ovako da ja pojednostavnim pitanje ps. ima ih par![]()
1. utjece li rezolucija ekrana na aplikacije?
primjer uzmes N80 i neku drugu nokiu isto sa symbian OS 9.1 ali da nemaju istu
rezoluciju ekrana i pokusas na nokiu N80 instalirat aplikaciju koja je namjinjena za taj drugi oce li sve radit kako triba???
2. oce li usporavat rad moba ta rezolucija i imali to ikakve veze sa procesorom moba?
3. zasto su uopce ovi kreteni iz nokie radili taj velikopikselni 352x418 ekran sa to jebenom
rezolucijom ako sad na ovim novijim serijam N93 N92 N72 N73 stavljaju onaj standardni 320x240
ps ovo me najvise zbunilo i nista ne kuzim ove iz nokie!!!
tija bi od vas cut par pametnih savijeta jer se mislim za ovu N80 i stvarno san nesiguran vise u taj mob sve je na njemu vanseriskodakle dali odustat od N80 ili ne ako da sta odabrat???
![]()
N80 svi čekaju ko ozebli sunce pa sam ubo 6280 malo da se ufuram u shemu slidera i nije loše,nije loše a ona mora ispast opaka pa sad i ja heklam i čekam![]()
abdbda
Ma ja bi nešto čvršće...ja gledam na daleku, ali stvarno daleku budućnost... N73...![]()
ja ne razumin ako ti je stalo do cvrstog mobitela zasto ne uzmes 6630 ili 6680Izvorno postao Symbian FAN
moje misljenje je da ce ta N73 kostat puno skuplje kad izade od N80 a manje je funkcionalan nego N80
prva stvar nema wifi a to ce sad postat standard kod symbian mobova a ti ces istrest tolike pare!! znaci ulozeno dobiveno nikako se ne isplati!!!
pogledaj ode!!
ja trenutno trazim najfunkcionalniji mob od N serije jer kad vec uziman mob od 6000kn onda neka bude najbolji tj najfunkcionlniji
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1550
Zadnji uredio vedran/st : 29-04-2006 u 14:03
Izvorno postao vedran/st
... to sam mogao uzet prije...ali nisam htio...rađe čekam brži procesor... iznad 320 MHz..
To mi je najbitnije a ne WiFi ...
Nebi se baš složio da će n73 koštat više nego n80, cijenu od 6000 kuna mogu prijeći samo neki ekstra mobiteli.moje misljenje je da ce ta N73 kostat puno skuplje kad izade od N80 a manje je funkcionalan nego N80
prva stvar nema wifi a to ce sad postat standard kod symbian mobova a ti ces istrest tolike pare!! znaci ulozeno dobiveno nikako se ne isplati!!!
pogledaj ode!!
ja trenutno trazim najfunkcionalniji mob od N serije jer kad vec uziman mob od 6000kn onda neka bude najbolji tj najfunkcionlnij
Cijena n73 bi mogla biti kao i n70 kad je izašla oko 5000 kuna
Ispričavam se na offtopic.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks