evo nesto se neprimjerena riječ sa softom i sad bi trebao popraviti.. koliko sam skuzio treba mi eeprom file od njega, ali ga nigdje ne nalazim po netu... ako i nesto nadjem to su se broke linkovi.. pa ako netko ima..??
tnx
evo nesto se neprimjerena riječ sa softom i sad bi trebao popraviti.. koliko sam skuzio treba mi eeprom file od njega, ali ga nigdje ne nalazim po netu... ako i nesto nadjem to su se broke linkovi.. pa ako netko ima..??
tnx
Zadnji uredio Sljaka : 28-04-2006 u 23:02
postoji sekcija sa linkovima za takve stavri za siemense na forumu (cak je tema i zalijepljena), pa tamo potrazi - sigurno ces naci![]()
maraschino - PTICICA
ma znam,, trazio sam tamo, medjutim nema.. ima na par linkova za neke druge mobitele, ali za c60 nista od eeproma... samo sw...Izvorno postao 3aTmr
a zao mi ga je samo zbog tog baciti u smece... jos moze posluziti kao 2nd mob..
nisi onda dobro gledao
eeprom - http://www.siemensmania.com/download...ps/C60_EE_.zip
maraschino - PTICICA
Izvorno postao 3aTmr
da. nasao sam to,ali problem je kaj meni v_klay opce ne prepozna mob... jedini soft koji mi ga prepozna i kad se spoji na ekranu napise "service.." je "Siemens Sensor-EEprom Tool v1.1", a on EEprom file koristi samo u extenziji .eep, a ovo za v_klay je u .bin extenziji...tak da mi to ne pomaze![]()
jel ima netko neku ideju kak da popravim taj mob??? .. znaci upali se...cuje se "bzzzzzzzzzzz" i ugasi se...![]()
koja je verzija fw-a? ako je v24 trebas napraviti TP da bi mogao dalje
ako je verzija niza od v24, onda trebas imati odgovarajuci kabel da bi mogao uspostaviti aservisnu vezu sa mobom i kompom...
maraschino - PTICICA
Bookmarks