Modem sigurno ne možeš koristiti, nisu iste tehnologije...
bok,
ovako, danas su mi dosli iz dcma (al bez uniforme?) i htjeli su mi busiti neke rupe u zidovima, pa sam reko da nisam bas sretan zbog toga, pa su me onda sada spojili na kabelsku televiziju i kazu da ce sljedeci tjedan doc netko da mi spoji sa internetom i da ce staviti filtar i da cu onda imati samo internet, samo da tom frajeru koji ce dolaziti sljedeci tjedan nekazem nista o tome da sam sada spojen na kabelsku TV.
moje pitanje je, jel to sve normalno? jel to bilo i kod vas?
i htio sam jos pitati da su mi provukli i kabel za internet, jel ja mogu svoj (dok ne dode onaj frajer za internet) dsl-modem spojiti na taj kabel pa ici na net?
Modem sigurno ne možeš koristiti, nisu iste tehnologije...
a da kupim kabelski modem?
LOL pa zar te smeta što ti žele skratiti muke sa dužinom kabla po prostoriji da ti se ne vidi, tako da iz jedne u drugu sobu idu direktno kroz zid i tako su te samo oslobodili silne metraže kabla koji se preko neke dužine mislim dalje i plača!
A da će zaboraviti da ti stave filter za TV programe to zaboravi!
Bilo bi ti najpametnije da se sa tipom kada ti dođe "dogovoriš"
da ti ostavi aktivan vod pored interneta i za TV! AKO ME KUŽIŠ
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
LOL pa modem dobijaš od DCM :throw:Izvorno postao Franziskaner
George Eliot
I placas 14kn mjesecno za to, mozes normalno i kupiti.Izvorno postao Vuki
Da, ali onda sve slučajne probleme s netom okrive TVOJ modemIzvorno postao SEGA
Ovako imaš njihov i kada te hebe net lagano ga šutaš nogom ispod stolabez grižnje savjesti, a i kada zoveš službu oni odmah dolete da vide u čemu je stvar(imam poznanika i kažu da se ubijaju od dosade)
inače je ovaj američki sistem (iznajmi pa koristi) meni bolji!!
George Eliot
Ma dolete i ovako i nikada ne krive moj modem, a ako i bude problema imam veze u DCM-uIzvorno postao Vuki
. Meni se vec jako isplatilo to sto imam svoj modem jer koristim xnet od kada je uveden u osijek.
E lako tako majstoreIzvorno postao SEGA
BTW koliko sada on košta (Motorola?? ili neki drugi)Izvorno postao SEGA
George Eliot
Neznam kolko sada kosta, ja sam svoj jos prilicno davno platio 140kn(Motorola) sto mi se vec ubrzo isplatilo.Izvorno postao Vuki
ma bojao sam se samo da mi nece uvaliti i tv ugovor, pa da moram i to platiti, al sad sumljam.
a za modem sam mislio koristiti dok onaj frajer nedode, samo me zanimalo, jel teoretski mogu na taj kabel spojiti modem i odmah surfati? il je taj kabel "mrtav" dok ga ne onaj aktivira?
Bookmarks