Pogledaj si MDA Vario ili MDA Compact!Ok cjena a imaju dosta funkcija!Ja sam imao Vario bio sam jako zadovoljan.Neznam dali se jos da nabaviti u T mobilu!
tražim nešto kaj bi funkcioniralo kao i mobitel te kao i komp.da mogu onak spotiće gledat prek njega,da nije pretežak(do 130g),da nije velikih dimenzija(nešt ko tipa SE p910 il manje) te da ima solidnu kamericu i bluetooth.
ima ko kakvih prijedloga??i još nešt-recite di to mogu točnije nabavit.(IZ Zg-a sam)
Pogledaj si MDA Vario ili MDA Compact!Ok cjena a imaju dosta funkcija!Ja sam imao Vario bio sam jako zadovoljan.Neznam dali se jos da nabaviti u T mobilu!
Do 130 grama ce to ici malo teze... MDA Compact koji je najmanji u svojem svijetu uređaja kakvih trazis ima cak 150 grama, a Vario jos i vise. Ako dvoumis između Compacta i P910 (Vario necu spomenuti jer ce ti biti ionako predebeli i preteski, a i procesor je koma) ja bih radije preporucio Compact, posto si rekao da bi gledao gore filmice. Naime P910 nije sposoban vrtjeti filmove u njegovoj full screen rezoluciji sa prirodnim frejmom (25/30 fps-a) nego sa polovicnim frejmom (12,5/15 fps-a) sto se itekako primjeti (izgleda sugavo), a za sve to je krivac zastarjeli procesor koji radi na 156 Mhz. Za razliku od njega, MDA Compact radi na 416 MHz i filmove u full screen rezoluciji vrti ko iz pi*ckeIzvorno postao dj_kalyx
; ima operativni sustav sa puno vecom programskom podrskom, i ima duplo bolju kameru od one na SE P910. Novoga kod nas vise ne mozes kupiti, zato zgrabi rabljenog (kojima se cijena krece oko 2000 kuna) kad se prvi put pruzi prilika i bit ces sretan!
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
ne bi se složio da je na vario procesor koma...clocka ga se i ima bolju rasporedivu memoriju nego compact tako da sve dođe na isto....ja ga imam i sve fenomenalno radi...![]()
Jel bi mogao netko testirat i usporedit recimo Compact i Vario kod vrtnje divXa da stvarno vidimo kakva su opterecenja procesora????Izvorno postao smogovac
Brijes gluposti, u najmanju ruku. Clocknes ga na koliko? 250 Mhz? Wow. Da li ti znas da MDA Compact radi stabilno na 520 MHz? Kakvo raspoređivanje memorije, MDA C ima dovoljno memorije za sve zive Pocket PC aplikacije, da ne govorimo da se najzatjevnije PocketPC aplikacije poput emulatora za SNES i GBA, 3D igre poput MS Kart 2002 i slicno na Variju vuku kao krepana kokošIzvorno postao smogovac
: , dok na Compactu doslovno lete...
![]()
"Make it soul, No. 1"
da na 250 i sve mi perfektno radi...+wi-fi,+ tipkovnica...![]()
frend mi je donio MDA Compact da ga malo vidim i mogu reć da je super! čak nije ni pretežak ni prevelik a sve ono kaj sam htio super obavlja.
istinu na vidjelo...teško mi se odlučit jer vidim da dolazi onaj SE W810(znam da nije PDA) ali si uvijek mislim da ovaj Touch pad ne zezne i onda će bit veselo...
kaj mislite??by the way...jel zna netko di ima za kupit MDA Compact i SE W810 i koje su im cijene??
se w810 još kod nas nema,tek za kojih mj. dana a compact ima kao na rasprodaji za 2000kn u t-mobileu...
Cuj stari, ne moras meni spominjat tipkovnicu i WLAN, kad ja sve to imam; plus ekran 72 cm (tak bar govore svi koji ga prvi put videIzvorno postao smogovac
) odlicni procesor i duplo vise RAM-a od igracaka poput Varia i Compacta
![]()
![]()
"Make it soul, No. 1"
Bez ljutnje stari ali pola recenzija na netu hvali vise Vario nego Mda3.Pa sad neznam.Po cjeni vario je puno bolji izbor!
sve 5,ali ja za razliku od tebe imam uredaj koji stane u džep i smijem ga nositi bez ikakve dozvole....![]()
MDA 3 je bolji / isti po svemu osim kameri i kvaliteti tipkovnice (no to je subjektivno)...Izvorno postao Nostromobox
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
slažem se sve je stvar ukusa i sto ko ocekuje od uređaja!Meni je Vario ipak bolji!![]()
slažem se slawex da je mda3 jači uređaj od varia i cijena mu govori, ali nije baš vario takva igračka kakvom ga spominješ.šta se tiče tipkovnice na mda3 (nemoj se ljutit) ali ja je od sramote ne bi ni spominja pogotovo ne u usporedbi sa variom.Izvorno postao SlaWeX
.ja je gotovo nisam ni koristia.
Stvar navike! Meni tipkovnica na Variju izgleda smijesno, dok mi je ova moja savrsena; em su tipke ugodne za pritisak, em je lijepsa od one na Variju; koristim ju svaki dan bez ikakvog beda. Jedino je steta sto tipkovnica nema Ctrl tipku, ali ajde - priviknuo sam se bez nje. Ti ocito ili imas debele prste ili je nesto drugo posrijedi da pljujes po MDA3 tipkovnici koja je, IMHO, odlicnaIzvorno postao pocitos
![]()
"Make it soul, No. 1"
Sve je stvar ukusa.Tipkovnica na variju nije isto predvidena za ljude s cvapima od prstijuIzvorno postao SlaWeX
(moze li uopce neko rec dali postoji koji da savrseno odgovara ljudima s debelim prstima)MEni je tipkovnica na variju puno ljepsa nego na doticnom MDA ali kao sto rekoh stvar je potpuno subjektivna i ovisi o inžinjerima koji su dizajnirali uređaj.Pa ko voli nek izvoli!
![]()
kažu mi da imam prste ko pi*kicaIzvorno postao SlaWeX
.šta se treseš prijatelju,ne plujem ja po mda 3,nedaj bože ako čemo tako više mi se čini da ti pljuješ po variu.pogledaj malo postove koje sam ja ostavljao u vezi mda 3.mislim da sam ga imao među prvim ljudima koji postaju na ovom forumu i bio sam prezadovoljan ali tipkovnicu gotovo nisam ni otvorio.Razlog moje prodaje je šta je več nakon sedam mjeseci stylus počeo labavo sjedati,a i malo je nezgrapan kod baratanja jednom rukom (kažu mi da imam prste ko pi*kica)
![]()
imam 20 aplikacija u variu i sve radi ko singerica bez clokanja.razlika je, u odnosu na mda 3 ali ne mogu reči da je baš toliko velika kako ti uvjek govoriš.a i radi se o gotovo dvostruko skupljem uređaju.
ja sam oba kupio po punoj cijeni u t-mobila i po mojem mišljenju na uloženo ipak mislim da je vario pristojan MDA-ovac.
tako je Vario je pravi MDA-ovac!!!Izvorno postao pocitos
![]()
![]()
![]()
![]()
Strpi se i uzmi HP hw6915, GSM/GPRS/GPS/WiFi+ W.M.5.0![]()
Bookmarks