Našla sam odgovore koji su me interesirali vezano uz DVD kameru, tražeći malo dalje došla sam do još nekih pitanja, pa ako znat odgovore pomagajte.
Koja je razlika između isporučenog mikrofona i ugrađenog (da li to znači da je mikrofon izvan kamere)?
Što znači audio ulaz da ne postoji u kameri 404E, a u 405E postoji, isto tako i S-Vide ulaz u 404E ne postoji. USB terminal (nerazumijem šta to znači, kada u specifikaciji kaže da ima USB priključak - nisu mi baš jasne te specifikacije), kao i video ulaz u 404E ne postoji. Nisu mi jasni ti ulazi i izlazi i šta to mjenja u samom radu sa kamerom. Također kamera 404E nema USB kabel, i USB pogon. Ako sam se ja dobro informirala ta kamera samo slika na USB priključak.
Nemojte se čuditi mojim pitanjima, jer nisam baš vješta u tim silnim skračenicama i raznim meni nepoznatim stvarima. Znam snimati, slikati i želim imati dobru kvalitetu reprodukcije i što jednostavniji rad sa uređajima. Zahvaljujem se na svakom odgovoru.
P.S. Gdje je dobro kupiti tako skupu kameru, budući da postoje različita izrada kamera za različita tržišta.

Odgovori uz citat
Bookmarks